IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Selfridges предложи прескъп подарък за Коледа

Позлатената детска количка струва колкото истински Volkswagen Golf R

Selfridges предложи прескъп подарък за Коледа

Коледните празници са в разгара си и това кара различните компании да измислят всякакви ефектни подаръци. Един от тях се предлага от британската мрежа от луксозни магазини Selfridges – позлатен електромобил, с който богатите родители могат да зарадват своите деца.
Британци пуснаха луксозен детски електромобил за Коледа
Машината носи името Atom Car, като нейната цена е доста впечатляваща – 29 995 британски паунда. Изданието Cartimes посочва, че срещу само още 155 паунда може да бъде закупен чисто нов Volkswagen Golf R, при това в напълно реален размер.

Самият Atom Car е оборудван в 48-волтов електромотор, който се захранва от комплект зареждащи се батерии. За тяхното пълнене са нужни 48 часа. Електромобилът развива напълно приличната скорост за детска играчка от 24 км/ч, която би трябвало да е достатъчна за богатите наследници да обикалят именията на своите родители.
Британци пуснаха луксозен детски електромобил за Коледа
Цената на машината е толкова сериозна най-вече заради златното покритие. Конструкторите не са пестили средства, като Atom Car е получил и напълно светодиодни фарове, както и оборудван с кожа Nappa салон.

Снимки: Selfridges
 

Тагове: atom car
0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Има няколко неща които пропускате!1-во: Дефинирайте нормален начин на живот, да имаш най-обикновени неща и най-необходимото!!! Обяснете ми това какво значи според вас!Всеки ще даде различен отговор! И идва въпроса защо???защото колкото повече пари има човек личното определение за какво му е необходимо за нормален живот се променя!Наречете ме егоист, но не съм длъжен по никакъв начин да дарявам пари за който и за каквото и да било!!! ще си ги харча за каквито глупости искам!
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пролетариата заговори.
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Че си прав - прав си. Но да имаш най-обикновени неща е едно, а съвсем друго е да тънеш в разкош, да се чудиш за каква глупост да си дадеш парите и да парадираш с богатството си. Едно е да имаш в излишък, а съвсем друго е да имаш толкова, колкото да живееш горе-долу нормално. Схващаш ли разликата? Ако не, аз не мога да ти помогна. Все пак на Коледа стават чудеса...П.С. Има и друго.Човек,който по съвсем честен и законен начин е изкарал камара с пари не ги харчи никога по този начин.Сещаш се нали!
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    че си прав- прав сиче е тъжно, че богатствата по света не са равномерно разпределени- така еа сега си погледни сметката за интернета, телефона, смартфончето за 1000 парички в джобчето и се замисли защо не си дарил тези пари на някое гладуващо детещото са си твои, изкарал си ги (честно или не) и си в правото си да ги харчиш за квото ти е кеф
  • #1
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    детска количка за малки сноби. докато има деца по света, които умират от глад и болести снобите ограбват другите и тънат в разкош. всички се раждат голи и така си отиват... предполагам не случайно е сравнението с гоуф. любителите на тези каручки са с подобен снобски манталитет, но без нужните средства.