IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-лошите автомобили за 2018 според Джеръми Кларксън

Както обикновено, някои от мотивите на тв водещия са абсурдни

Най-лошите автомобили за 2018 според Джеръми Кларксън

В края на 2018 година станаха ясни петте автомобила, получили най-висока оценка от водещия на тв шоуто Джеръми Кларксън по време на тестовете за неделното издание на британския ежедневник The Times. Първата позиция за годината спечели Lamborghini Huracan Performante, което едва ли е изненада.

Но 2018 донесе на читателите на The Sunday Times и селекцията от най-лошите коли, на които Джеръми се е качвал през годината. Да видим кои автомобили попадат в тази група.

0 от 500
  • #3
    32 rate up comment 1 rate down comment
    сулювич ( преди 4 години )
    че кой ще си купи аудито, когато има ланд роувър и тойота ланд круъзър. тва ауди не е офроуд. таралясник. дачията ще го бие
  • #2
    33 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Ауди Q8 е по интелигентно от самия Каларксън, който е крайно изчерпан застаряващ *** и дори и ракета да паркира пред дома си е ясно, че сексуалния му живот е минало. И не само.
  • #1
    40 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Не само за Кларксън немските кошници са отвратителни коли, а и за всеки, който разбира от автомобили.Само за Волвото мога да поспоря с него. Не за дизела, който е отвратителен, а за другите неща. Както и да е така е решил човека, такава оценка им е поставил.