IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са 15-те най-евтини нови коли в България?

От Mahindra до Dacia: автомобилите, които можете да имате за под 200 лева на месец

Евтино ново или много употребяван лукс? Стотици хиляди купувачи на автомобили в България си задават този въпрос всяка година. По-разумно ли е да си вземете чисто нова малолитражка вместо 12-годишен Mercedes? Без засега да се намесваме в спора, решихме да проверим кои са най-достъпните нови автомобили на българския пазар в момента. Подреждането е на база официалните ценови листи към декември, без да отчита специални предложения за единични бройки.

0 от 500
  • #17
    13 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Сузуки Балено, като вътрешен обем е по добро от Суифта, а те са под 22хил. лева. Игниса, също е на тази цена
  • #16
    24 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Dacia Sandero Stepway dci (евро 6) дава много приличен разход. Двигателят е на Captur и самата кола е с високо ниво на сигурност. Високият просвет е перфектен за българските пътища. С такава кола съм от 2 години и нямам никакви забележки освен малко по твърдата возия
  • #15
    16 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Освен суифта, всичко друго е направо отвратително! Въртящият момент на дачииите направо кърти, а за индийското извращение оставям всеки от вас да избере май- правилният епитет... Ето тези отпадъци ще сменят стария ни автопарк, затова е това пищене за евро пет-шест и други подобни, ОТВРАТИТЕЛНО, мизерни жалки кошници!!!
  • #14
    16 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    i20 , ако не правиш повече от 15к на година си е супер оферта според мен спрямо кола за 40+ хилки.Само от данък/каско/ спестяваш по 1к на година. Обезценка също само 3к на година, не е 5+ . Гумите са 16ки , не са 17/18ки и там си напред. Ако избегнеш нуждата да се правиш на гъзе, може да ти остават едни 4-5к на година и да караш нова здрава кола.
  • #13
    9 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Ако не изпитваш удолствие от шофирането и не се интересуваш за сигурността всички са ок ! Аз лично не бих направил компромис с която и да е от тези играчки.
  • #12
    24 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Предпочетох чисто новата кола пред употребяваната.За 22 хиляди вземаш нормален автомобил от C сегмента / голф, фокус, меган / от дилър с оставаща гаранция поне 2 години на под 50 хил.км.Ама тука по форумите се говори само за чисто нови каручки или за издухани S Class, A8, BMW 7А има и нещо по средата!
  • #11
    11 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Като гледам по улиците, не виждам някой да се прехласва по Лади и Дачии, с изключение може би на Duster. Бих добавил към класацията и i20 на Hyundai - много приличен автомобил за около 25.000лв.
  • #10
    51 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Това са автомобили за хора без претенции, писнало им от таралясници и гаражни майстори.
  • #9
    50 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Купих на жена ми ситроен C3 чисто нов с червения покрив и бъмперите отстрани за 22хил. Предпочетох чисто новата кола пред употребяваната.Колата надхвърли очакванията ми.Хубава возия, нисък разход...Другото е комплексарщина.
  • #8
    21 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Купих на жена ми ситроен C3 чисто нов с червения покрив и бъмперите отстрани за 22хил. Предпочетох чисто новата кола пред употребяваната.Колата надхвърли очакванията ми.Хубава возия, нисък разход...