IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 страхотни технологии, които не успяха да се наложат

От ракетните спирачки до газотурбинните мотори: нещата, които можеха да са част от автомобила ви

Толкова сме свикнали с устройството на съвременните автомобили, че рядко се замисляме: не можеха ли те да бъдат и съвсем различни? Историята е пълна с примери за обещаващи технологии, които не са се наложили заради дребни недостатъци или дори чиста случайност.
   
    
10 технологии, които не успяха да се наложат (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    galiley ( преди 3 години )
    Забравихте автомобилите с ядрен реактор, като енергиен източник. Има такива опити - малък ядрен реактор, с размерите на буркан, който да е източник на ел.енергия и ел.задвижване.
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    telavive ( преди 4 години )
    А за модулните купета, Nissan Pulsar NX също го предлагаше.
  • #2
    36 rate up comment 6 rate down comment
    Нет ( преди 4 години )
    КуроЛюба ЛапаДухова ( преди 7 часа )"Електромагнитно окачване" Е стандартна опция във фолксваген, форд и бмв, всички го имат и не е кой знае колко по скъпо. Та това не е един от коректните примери ;)Изброените ползват амортисьори с регулируема твърдост, окачването на Bose е доста повече от това
  • #1
    1 rate up comment 30 rate down comment
    КуроЛюба ЛапаДухова ( преди 4 години )
    "Електромагнитно окачване" Е стандартна опция във фолксваген, форд и бмв, всички го имат и не е кой знае колко по скъпо. Та това не е един от коректните примери ;)