IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Приключват тестовете на кабриолета на E-Class

Mercedes-Benz пристъпи към финалните изпитания на новото поколение кабриолет на E-Class.

Приключват тестовете на кабриолета на E-Class
Според британското списание Autocar, вече са завършили тестовете на окачването и управляемостта на колата на пистата в Нюрбургринг. Завършили са и сравнителните тестове с кабриолетите на Lexus IS и BMW 3-Series



Кабриото на Mercedes-Benz E-Class е с мек сгъваем покрив и малък спойлер на края на челното стъкло. Нговата функция е при сгънат покрив да отклонява въздуха от пътниците, както и да намалява аеродинамичния шум. Ъгълът на спойлера може да бъде настройван от водача по негово усмотрение, а е възможно и изцяло да бъде свален. 



Наред с това в Mercedes-Benz работели и върху нова система „въздушен шал” (дефлектор в облегалките за главите, който при движение със смъкнат покрив подава топъл въздух към вратовете на пътниците). Системата действа освен за пътниците на предната седалка, също и за тези на задната седалка. 



Най-вероятно за откритата версия на E-Class ще се предлагат същите двигатели, които се монтират и на седана и купето, включително новото поколение на четирицилиндровите двигатели с директно впръскване на горивото, дизеловите агрегати с две турбини и разбира се „горещите” двигатели на AMG.
0 от 500