IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus ще представи скоро суперавтомобила LF-A

Луксозното подразделение на Toyota Motor Corp., фирмата Lexus съобщи, че ще се представи с двуместна спортна кола в Токио.

Lexus ще представи скоро суперавтомобила LF-A
Това ще е пред серийната версия на LF-A. За този проект се знае отдавна, беше представена и концепция (на снимката), но досега той беше задържан по различни причини. 



Вече се знае, че серийната версия на суперавтомобилът ще бъде с двигател V10 с максимална мощност 550 к.с. 

Разбираемо, цената на този автомобил ще бъде доста висока, защото това ще е уникална супер кола, която ще бъде произведена в серия едва от 500 броя. 

Последните шпионски снимки на LF-A са от пистата в Нюрбургринг по време на тестове. Официалната премиера на автомобила е насрочена за 21 октомври, когато и ние ще се върнем към него.
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Считан ,смятан!! Ти добре ли си? Май освен ,че си *** и не виждаш кво си писал и кво четеш? Първо писа ,че струвала 250 000евро!! Оказва се ,че си пропуснал още 100 000евро. освен това гладкоцевия ти мозък изяжда доста от текста като , Че цената ще ПОЧВА от 350 000евро! ПОЧВА! А сега забрави да обясниш ,че във всяка държава има данъци и такси, А сега *** главо смятай колко акциз ще се плати,колко ще струват екстрите и накрая изпукай 20% отгоре ДДС и виж кво се получава и то за Тойота! ***.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Имиджът е имидж на Лексус,а Лексус има много сериозен имидж. Имиджът се гради с високи технологии и здравина,а не се казва тоя има имидж ,а оня не. Има имидж този ,който си го изгради с качествена работа,здравина и модерни технологии- с качествени и безпроблемни коли,а Лексус е изградил сериозен имидж.За това и пускат кола на такава цена и с такива показатели.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    EmoXide ( преди 14 години )
    ...технологиите и материалите използвани в този автомобил, обуславят високата му цена. Друг е обаче риторичният въпрос, доколко си заслужава подобна инвестиция за имиджът на една по-луксозна Toyota.Цената на този автомобил, така или иначе е неуточнена до момента категорично, но не го мислете, всичките 500броя, вероятно вече са резервирани.
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Ти че си *** го доказваш всяка секунда Анонимен! Нищо не си прочел,но мелишhttp://news.automedia.bg/read/7924.html Цена над 350000 евро.Колата ще бъде с двигател V10 имащ обем 5.0 литра и ще може да постигне впечатляващите 9000 оборота в минута. Инженерите от Lexus съобщават, че двигателят ще има мощност от около 550 к.с., като съотношението мощност-тегло ще бъде 366.6 к.с. на тон. Това ще позволи динамиката на Lexus LF-A да бъде по-добра от тази на Ferrari 599, считан за главен конкурент. Спирачките на LF-A ще бъдат с карбоново-керамични дискове, джантите ще са с размер 20 инча. Шасито е от карбон, а каросерията от алуминий.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    EmoXide ( преди 14 години )
    Пичове хайде първо четете, след това помислете и после говорете... става ли така..."Последните шпионски снимки на LF-A са от пистата в Нюрбургринг по време на тестове."
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Абе тъпан , като не знаеш кво се обажда селската ти глава? Първо колата ще е 500 000евро и няма изобщо показателите нито на Ферари, нито на Ламбо нито на SLR на нищо. На всичкото отоге дизайна изобщо не може да се доближи до италянските болиди. Като добавим ,че това е и Лексус(Тойота)!! Тряяя да си мнооого *** ,че да изръсиш милион за това недоразумение. А ти не виждам изобщо как може да говориш ,като тъпата ти картуна дори не знае цената.Покарай Ферари или Ламбо и тогава говори кое е по-добро
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Ей че си ***. Нека му викат на тоя с Лексуса по улиците,че е балък с Лексус за 250 000 евро,а ти си бъди гъзар с немските кошове Мерцедесче 190-ка за 1000 лева или с Б4-ка за 2000 лева. Тоя Лексус още отсега го дават по характеристика да е по-бърз от най-бързото Ферари така че си е точно в категорията на Ферари,Ламборгини и т.н
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    за парите тряя си мнооо зле ,че да дадеш такава цифра за тази кола. Първо ,че цената е като на Ферари,Ламборджини,Зонда,МакларънF1 и т.н. и просто няма как да се мери с тях.Все пак има балъци и сигурно ще дадът тия пари за Лексус.Но ,когато карат тоя Лексус никой по улиците няма да си помисли ,че тоя е изсипал пари за Ферари или Ламбо ,но пък кара Лексус.А които знаят пък ще казва : Гледай,гледай балък на живо!Тая кола най-много трябваше да е около 100 000евра най-много и да е конкурент на GТ-R