IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Този път BMW предизвика Audi

Войната на автопроизводителите продължава!

Този път BMW предизвика Audi
Спомняте си как преди време Audi хвърли ръкавица на BMW, чрез провокативна реклама на новата А6. Последваха забавни печатни брошури и дори "игра на шахмат" по улиците на Калифорния.

Сега бойните действия между двете компании са подновени! Арена на двубоя е отново телевизионният екран, но този път предизвикателството е отправено към Audi.

Става дума за телевизионна реклама, подобна на тази на А6, от която впрочем всичко това започна. Рекламата на BMW обаче разчита на не така буквален начин, за да натрие носа на конкурентите.

Новият рекламен клип на баварците е наречен "Jump for Joy" и залага на емоцията, която единствено колите на BMW са способни да ви дадат. 

Няма да ви занимаваме с излишни скучни разсъждения. Вижте видеото и ще разберете за какво говорим.



Ако тази реклама ви се е сторила скучна или не достатъчно дръзка, какво ще кажете за "Meet the Beckers"?! Поредицата се появи преди около година и разказва за трима братя, които пътуват с колите си към къщата на баща си, за поредната семейна сбирка.

Единият брат е уравновесен мъж със сериозна приятелка. Вторият е самовлюбен женкар със склонност към агресия, а третият е скучноват тип със странно семейство. Баща им пък е прошарен, заможен мъж, за който модерните технологии са "тъмна Индия".

Досещате ли се кой каква кола кара? Сигурни сме, че отговорът е да :)



Искате ли още? Сигурни сме, че отговорът е отново ДА!

Продължаваме с втори и трети епизод на "Meet the Beckers". В тези епизоди нещата стават още по-ясни и комични. Audi дори успява по-истински забавен начин да изгради стереотип за шофьорите на различни марки автомобили. 

Според производителя от Инголщат, шофьорът на Audi е истински спортсмен, винаги печели, има чувство за хумор и прекрасно семейство. 

Този на BMW е самовлюбен женкар, иска да бъде редом до Конан Варварина, не спазва правилата и е сигурен, че Laguna Seca е плаж в Калифорния.

Собственикът на Mercedes, пък е прошарен старец, който обича чашката и има вулгарния език

И на финала е този, който кара Lexus. Той пък е обикновен, дори прекалено, при това с доста странно семейство.

Просто натиснете бутонът "Play" и се забавлявайте :)





ОК, идеята на филмчето е ясна, но нямате ли чувството, че прекалено идеалните неща (като най-големият брат например), понякога стават скучни?
0 от 500
  • #63
    1 rate up comment 1 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    Дъртия поркаше ли уиски с яица...
  • #62
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Реално ( преди 14 години )
    Ето как се срещат реалността с мечтата :
  • #61
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Ето и едно много показателно клипче как желанията се разминават с реалността :
  • #60
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Реално ( преди 14 години )
    Реално Ауди не съществуват , като отделна марка от средата на миналия век така ,че каквото и клипче да направят винаги ще си остават посредствена марка и сбирток на технологий от другите подчинени на VW . Като по този начин тотално губят и без това слабата си идентичност . Докато BMW и MB се радват на добри печалби и силно изразена идентичност .
  • #59
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Еми естесвено, че задното е най- добро! А и е най - забавно. Куатрото и то е добро, но пак има недозавиване. Неслучайно БМВ и Мерцедес произвеждат коли със задно. Незнам защо Ауди се излагат с това предно, определено имат потенциал да правят добри коли. Но все пак там командва Фолксваген. Докато не се отделя ще си останат под влиянието на Фолкенщайните.
  • #58
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Fan ( преди 14 години )
    Как са каренцата момциии:)Т'ва предното предаване е яко... яко недоразумение!
  • #57
    0 rate up comment 0 rate down comment
    гледай това! -) ( преди 14 години )
  • #56
    1 rate up comment 0 rate down comment
    sinbad0 ( преди 14 години )
    Много ясно че бумера,ще изяде а4,лошото е че неможем да бием РС6 с тези турбини нема как...скоро БМВ,ще отговори с би турбо М Пауър модели и ще стане интересно
  • #55
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до мислещите си ... ( преди 14 години )
  • #54
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до аУдито -) ( преди 14 години )