IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Скоро ще видим S-Class Купе

Mercedes-Benz подготвя някои съществени промени в моделния си ред през идните 2-3 години.

Скоро ще видим S-Class Купе
Някои от моделите са определяни като „ключови” за фирмата. Става въпрос както за изцяло нови модели, така и за модернизация на други. 

Вече видяхме новият E-Class Coupe, модел 2010. Той замести CLK, а скоро ще видим и заместник на CL, който ще бъде на пазара през 2010, като модел от 2011, но няма да носи досегашното име, а ще бъде S-Class Coupe. 



Сегашният С 216 CL беше представен за първи път едва преди три години, но прототипи от новата версия вече бяха забелязани по време на тестове в Германия. Най-новите снимки на купето от S-Клас показват по-голяма решетка на радиатора с единична хромирана рамка и емблема с голям размер. 



Личат нови фарове с LED секция. Задните светлини са изцяло диодни, вижда се и нов дизайн на задната броня, както и различна форма на накрайника на ауспуха. Нови са и мигачите, вградени в страничните огледала. Mercedes-Benz едва ли ще замени двигателите при новото S-Class Coupe и те ще си останат познатия набор от V8 и V12 от сегашния CL. 



Много вероятно обаче ще има подобрение в размера на вредните емисии, както и поява на системи като stop-start и direct-injection за да се подобри ефективността им.  
0 от 500