IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тестват новия Opel/Vauxhall Zafira

Това са първите шпионски снимки от новото поколение на Opel/Vauxhall Zafira, като колата е била заснета по време на тестове в Англия.

Тестват новия Opel/Vauxhall Zafira
Новото поколение на седем местния MPV модел трябва да бъде на пазара в началото на 2012 г. От подразделението на Opel във Великобритания съобщават, че новият Vauxhall ще бъде по-голям от предшественика си, нещо което направиха повечето лидери в този сегмент. 



Следващото поколение на Opel Zafira ще има малко общо със сегашния модел. За сметка на това ще приеме някои от стиловите особености на новите Astra и Insignia. Това важи най-вече за предната част, за решетката и фаровете на автомобила. 

За интериора се знае, че също ще вземе доста от този на Astra, като целта на Opel е да придвижи своя MPV модел към малко по-луксозните участници в сегмента, като Ford S-Max например. 

Седемте индивидуално подвижни места във новата Zafira са изцяло нова конструкция и дават възможност за значително по-комфортно пътуване. Вторият и трети ред на седалки ще могат да се сгъват или да се извадят изцяло от колата, като оставят равен под за голям обем багаж. 



Най-вероятно новата Zafira ще има и високо икономични версии с нисък разход и ниски вредни емисии, обозначени като Ecoflex.
0 от 500