IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Михаел Шумахер няма да се връща във Формула1

Това трябваше да е "Завръщането на годината": Шуми искаше отново да седне в кокпита за отбора на Ferrari. Сега 7-кратният световен шампион заяви, че се отказва.

Михаел Шумахер няма да се връща във Формула1
Причината е контузия, получена при инцидент с мотор. В крайна сметка вероятно това е добра новина за тестпилота Лука Бадоер.



"Направих всичко възможно, за да успея да се подготвя навреме за това завръщане, но за мое огромно съжаление няма да се получи", пише Шумахер в своята интернет-страница. "Болките във врата, които се появиха след карането в Мугело, не могат да бъдат овладяни, въпреки че опитахме всичко възможно от медицинска и терапевтична гледна точка", обяснява 91-кратния победител в Grand Prix.

За първи път Шуми дава някакви детайли около контузията, от която страда. Обяснява, че е получил наранявания по главата и в областта на врата и добавя: "Сега шията ми не може да издържи на екстремното натоварване във Формула 1".

"Дълбоко разочарован съм", казва още той, "Съжалявам за момчетата от Ferrari и за всички фенове, които ми стискаха палци". Решението си Михаел съобщил още снощи на шефа на Ferrari Лука ди Монтеземоло. В оставащите кръгове за отбора най-вероятно ще кара италианецът Лука Бадоер.
0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    ПрофесионалистА ( преди 14 години )
    Ако Шумахер прочете какви простотии и коментари са написани в статия отнасяща се за него,ще си пререже ритуано вените.Как е възможно да има толко безмозъчни деца - не можете ли да си спретнете едно форумче и там да се лигавите?!А *** на Ауто"Медия" трябва да бъдат осъдени заради това,че позволяват такава пошлост и глупост на техен терен.Жал ми е за комунизма!
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 14 години )
    Жалко и за Шуми и най-вече за нас- феновете :(
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Man.Unt. ( преди 14 години )
    izlovil si go =
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    TURBO ( преди 14 години )
    dobre dobre
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    цитат от 10-та страница на този линк :http://news.automedia.bg/read/7614.html&cp=10 .. Та цитата е писан от човек с ник 525td."***,***,карай си Б4-ката и не се прави на велик!" а три коментара по съсно пак под ник 525td"Както и да си сменяш нковете,един и също старозагорски *** " обърнете внимание сега на първия пост по-доло на st.st. цитирам:"Анонимния е циганна от Ст. Загора с Б4-ката,пишещ със сто ника". А ела пак да лъжеш сега Миризма . ела да се оправдаваш
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Мдааа ,мерцедес ,че и чужд! Такава снимка само във Осраната фантазията на 525td може да има. Страхлив кво стана я кажи що избяга в Петък?
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    radi ( преди 14 години )
    Какво се занимаваш с тоя ***!Той се беше снимал с един чужд мерцедес.Той е ***!
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Миризма навсякъде те показах вече. Ето ти факти ,че ти лъжеш 1-во снимките не са на МЕТРО Бургас. Второ лафа ти за Б-4 те издаде ,че ти си 525td и песвам линк където на който на10-та и 11 страница ползваш същите лафове като сега "Б-4 от Ст.Загора" тоест ти си 525 а той казва ,че е от София.Е как днес в линка в последните страници може да се види в 12.00ч. си в София а в 12.30 снимаш Метро Бургас? А на снимките не е Метро Бургас!!Май на лъжата краката са къси? Чететеhttp://news.automedia.bg/read/7614.html&cp=10
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    st.st ( преди 14 години )
    Извинявам се!Малко в страни от темата.Онзи който уж уреждаше срещи в Бургас излиза,че не е стъпвал там.Аз съм от Бургас и днес снимах местното метро http://***.yukken827.blogspot.com/ Вижда се т.нар. охрана (няма от 2 години),вижда се широко разпънатата синя тента (бял ламаринен покрив) и кафето,каквото уж нямало в Бургас.Анонимния е циганна от Ст. Загора с Б4-ката,пишещ със сто ника,Рибаря,бай Кольо и т.н.