IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini - Made in Iran

Ирански дизайнер представи свое виждане за бъдещите модели на Lamborghini.

Lamborghini - Made in Iran

В началото на годината ви показхме концептуалното Lamborghini Insecta, дело на студент по дизайн от Румъния. Днес ви представяме още един концепт, този път дело на ирански дизайнер на име Емил Бадал (Emil Baddal).

Концепцията на Емил Бадал няма нищо общо с "биковете". Тя представлява запомняща се визуализация на спортен автомобил, чийто дизайн, поне според нас, по нищо не отстъпва на автомобилите с марка Lamborghini.

Колата на Бадал се отличава с по-остри форми от тези на традиционните спортни машини, които придават уникален вид на виртуалното возило.

Въпреки, че най-вероятно никога няма да видим този модел в серийно производство, чрез този проект, творецът се надява да внесе глътка свеж въздух в света на автомобилния дизайн.

Това не е първата концепция, която Emil Baddal представя. Преди футуристичното Lamborghini, дизайнерът представи свое виждане и за бъдещите модели на BMW и Ferrari.



0 от 500