IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва Skoda Superb комби

Версията на Skoda Superb Combi беше забелязана по време на тестове, като тези неофициални снимки показват за първи път как ще изглежда автомобила.

Идва Skoda Superb комби
В предната част на колата се виждат много от стиловите особености вече реализирани при седана. В задната част разбира се, всичко е променено, като доминират големите задни светлини. 


Интересно е, че комбито има същата дължина като седана Superb – 4850 мм. Колата обаче е по-висока и пространството зад задната седалка е променено, комбито предлага много повече място за багаж. 


Комбито на Superb ще се предлага с шест двигателя от групата VW – три бензинови и три дизелови. Базисният двигател ще бъде дизелов, 1.9 TDI с мощност 105 к.с., а на върха на модела ще бъде версия с бензинов V6 с обем 3.2 литра и мощност 260 к.с. Тези двигатели ще се комбинират с механични скоростни кутии с пет и с шест степени, както и с трансмисията DSG. 


В Skoda се обсъжда и възможността за пускането на версия 4х4. Очаква се цената на Skoda Superb комби да започва от малко под 20 000 евро. 
0 от 500
  • #46
    0 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 14 години )
    Искам Superb пикап. Не мога да разбера защо меланхоличния "Анонимен" 2 поста по-надолу може да пише такива дълги тиради, а на мен ми остават още 355 символа. Съвета ми към жената писала по-долу е не само да се вайка по отминалите хубави дни, а да прави така, че нещата да се променят, ако не и харесват сега.
  • #45
    0 rate up comment 0 rate down comment
    The Stig ( преди 14 години )
    Komentara ot doly e smislen i veren, no vse pak ne e to4no za tyk...
  • #44
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    преди години нямаше интернет по щасливи бяхме повече приятели повече спомени в живота ми асам на 38год говора ви когато бях у4еничка тогава бяхме много щасливи работиха майките бащите позволявахме си всичко ядене нови дрешки за училище у4ебниси бяхме по щасливи сегашното време хората се загъбиха приятели заминават по чужди страни за да спечелят някои лев и така се загъбват вече роднини приятели са много далече от тях няма щастие няма истинска луобов както преди имаше истинска чиста луобов сега къде се загъбил луобовта на хората хората се загъбиха в пътищата си няма вече както преди улисите всички хора бяха усмихнати сега срешнаш хора натъжени преди години ни разказваха прикаски смешни неща си говорихме а сегашните само за пари се говори за дръго не само пари пари тъва е преди времето излизахме в лятото със момите вън играехме на пръчки на дама играехме федер бал сички приятелки се намирахме какво да си играем гонениса скриехмесе другият трабва да ни намери а сегашните седат в копуотъра и се гъбат времето ей деса времето много бързо отминава изопщо няма да осетите че ще дойдете на мои години тогава знай че ще сажелявате ще кажете мои живот е минал в копуотъра излизайте намерете си приятели тичайте играйте веселете си природата е толкова красиво а вие в копуотъра какво търсите а зимата се играехме със шейни със топки десвото ми мина със много спомени а вашти спомени тук в копуотъра много модерен е станал света ама много натъжени хора намръщани злобни неверни ал4ни преди времето нямаше такиви хора както сега живота се превърнахте в ада в сегашните деса малки деса питат за секс а нащи години десата си играеха на кукли на 13 гидини си играех на кукли а вие 13 god деса питате за секс лягате вече със мъже офффффффффффффф неми харесва до къде ще вървите така незнам
  • #43
    0 rate up comment 0 rate down comment
    io ( преди 14 години )
    ето ви една евтина алтернатива на ауди и пасат икономията идва за сметка на тва че не се рекламира по всички немски списания
  • #42
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Driver ( преди 14 години )
    Toia pa - kade sravniava6 *** 6afrantia s tazi KOLA!!?
  • #41
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Badi ( преди 14 години )
    Izlgeda mn po dobre ot sedana, sedana ima nqkav 6antav nestadarten vid ne6to kato reno safrane
  • #40
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Господинов ( преди 14 години )
    Къде съм написал ЧЕ ОБИЧАМ КОМБИ! КЪДЕ ПИШЕ АЗ ОБИЧАМ КОМБИ! Моля те покажи ми! Ей вие сте много интересни хора ! За всеки влак си има пътници! Комби независимо каква марка е най купувано в Германия! И там явно миришат на пръст! Само ти миришеш на ЖИЛЕТ! ***!
  • #39
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ММ ( преди 14 години )
    за "Зверчето" и "Господинов"- тези форуми са за интелигентни обсъждания, а не за глупави и комплексарски заяждания! Разменете си никовете в Скайпа и там се наумувайте кой е по-велик! А тук водете по-нормални разговори. Стреса си го лекувайте с риболов, например, а не с *** коментари!ЗАщО НАВСЯКЪДЕ СТРУИ ЗЛОБА! НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ, КАТО НЕ СЕ ПОЗНАВАТЕ!
  • #38
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    ти да не караш катафалка че педпочиташ комби ??? те там всички миришат точно като теб...
  • #37
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Господинов ( преди 14 години )
    ВИЖ ДАВАМ ТИ СЪВЕТИ ДА НАУЧИШ ГРАМАТИКАТА И БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ЗА ДА МОЖЕ ЕДИН ДЕН ДА СИ ВЗЕМЕШ ЛИСТОВКИТЕ ! ЗА ДА ПОМИРИШЕШ И ТИ КАКВО Е ДА КАРАШ АВТОМОБИЛ!СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ОЩЕ НЯМАШ ШОФЬОРСКА КНИЖКА! МИРИШАТ ТИ КРАКАТА С ТОЗИ ПРАВОПИС!