IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва Skoda Superb комби

Версията на Skoda Superb Combi беше забелязана по време на тестове, като тези неофициални снимки показват за първи път как ще изглежда автомобила.

Идва Skoda Superb комби
В предната част на колата се виждат много от стиловите особености вече реализирани при седана. В задната част разбира се, всичко е променено, като доминират големите задни светлини. 


Интересно е, че комбито има същата дължина като седана Superb – 4850 мм. Колата обаче е по-висока и пространството зад задната седалка е променено, комбито предлага много повече място за багаж. 


Комбито на Superb ще се предлага с шест двигателя от групата VW – три бензинови и три дизелови. Базисният двигател ще бъде дизелов, 1.9 TDI с мощност 105 к.с., а на върха на модела ще бъде версия с бензинов V6 с обем 3.2 литра и мощност 260 к.с. Тези двигатели ще се комбинират с механични скоростни кутии с пет и с шест степени, както и с трансмисията DSG. 


В Skoda се обсъжда и възможността за пускането на версия 4х4. Очаква се цената на Skoda Superb комби да започва от малко под 20 000 евро. 
0 от 500