IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai модернизира Accent

Южнокорейската марка направи премиера на обновения компактен модел Hyundai Verna Transform, познат на европейските пазари като Accent.

Hyundai модернизира Accent
Модернизираният автомобил е придобил нов вид в предната си част. Нови са фаровете, решетката и бронята. 


Външните огледала също са променени и в тях вече са интегрирани и мигачите. За съжаление не са публикувани снимки от задната част на новия Accent, но в съобщението за пресата от Hyundai казват, че задните светлини също са с нов дизайн, а задната броня е претърпяла някои промени. 


Интериорът на Hyundai Accent/Verna, модел 2010, е с нов панел, инструментите имат синьо осветление, централната конзола е обновена и вече има входове USB/AUX и Bluetooth връзка. 


От Hyundai съобщават, че всички двигатели предлагани с модела също са модернизирани, като е намален средният им разход и вредните емисии. Продажбите на обновения Hyundai Verna вече започнаха в Южна Корея, очаква се модернизираната версия на Accent да бъде на пазара в Европа до края на годината. 

 
0 от 500