IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Automedia.bg търси тест пилот за новия си видео проект

Краен срок за кандидатстване 30 юни 2009.

Automedia.bg търси тест пилот за новия си видео проект
Automedia.bg търси тест пилот за новия си видео проект

Ако автомобилите за вас са начин на живот,

Aко искате да тествате нови модели, но никога не сте имали тази възможност,

Aко искате да разказвате за преживяването,

Aко имате добър шофьорски стаж,

Aко имате отлични познания за марки и модели,

Aко не се притеснявате от камери, значи вие сте нашият човек!!





За да кандидатствате е необходимо да заснемете любителски тест драйв на собствения си автомобил. Започнете с името си и как можем да се свържем с вас, а после ни покажете автомобила си и ни разкажете нещо за него.

Можете да използвате всякакво устройство: телефон, камера, фотоапарат и т.н. Важното е видеото да не е по-дълго от 5 минути (за да можем да изгледаме всичко) и съответният файл да е под 1 GB.

Когато сте готови, качете видеото на следния адрес, (но първо трябва да се регистрирате):
http://test-drive.automedia.bg/video

Ако видео файлът е с по-голям размер от 1 GB можете да ни го пратите и по пощата или да ни го донесете лично на адрес: 1309 София, бул. Александър Стамболийски 205, 8 етаж, получател Automedia.bg

Това не е най-добрата работа на света, в която трябва да се стопаниства райски остров, а е изключително "тежка" и отговорна задача, така че очакваме да сте подготвени.

Победителят ще има шанса да се прочуе като автомобилен експерт на най – голямата онлайн медия за автомобили в България. Ще заснеме заедно с екип на Automedia.bg най-малко 10 видео тест драйв клипа, които ще могат да се гледат и коментират на сайта.

Не чакайте крайния срок за кандидатстване, който е 30 юни 2009 година, вие сте на ход!!

PS: Отваряме тема във форума, където можете да задавате допълнителни въпроси. За да заснемете клипчето, с което ще кандидатствате, не е необходимо да карате бързо или опасно. Спазвайте правилата за движение по пътищата. Във видеото искаме да ви видим и чуем, не търсим рали пилоти!
0 от 500
  • #39
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 14 години )
    Да не мислите, че имат огромно желание да наемат хора с "трошки, занети с телефони".. или пък са толкова загрижени за благоденствието на всички вас ...НЕ, естествено :) Просто нямат средства и контакти да си наемат нормален водещ и затова прибягват до евтиния вариант на "скрития талант".Замислете се за това :)Успех иначе на всички, които си мислят, че ще направят кариера от това ;)
  • #38
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 14 години )
    Осъзнайте се ...За да направиш добро предаване ти трябват пари !!!Да .. всеки може да заснеме с телефон москвича, но не съм чул някой да е стигнал донякъде с това ... Дразня се на на вскчики наивиници, които си губят времето да пращат, а на този сайт /защото това си е сайт, не телевизия/, който дава големи надежди, които по-късно няма да покрие ..Замислете се коя компания ще си даде колите на този сайт да ги тества и да напише няколко скучни реда, които никой няма да чете ... :)))
  • #37
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Vladimirr ( преди 14 години )
    Иван ...... Мисля че те е яд на нещо . Не ти трябва никакъв бюджет ...... просто телефон с камера и няква трошка за която да разкажеш . Като гледам клиповете имам чувството че не са 10 тея дето минават в втори кръг , по скоро това са всички изпратили клип . Част от тях дори не умеят да се изразяват ..... мънкат говорят на носа си и т.н . Хора обърнете внимание на някои тв водещ ...... никои там не казва "амчи" . Изразяваите се поне малко с точните термини ..... просто за да звучите компетентно
  • #36
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 14 години )
    Реално завиждам на Джереми Кларксън .. Тук няма на кой .. всичко е адската пародия .. :)Но поне се опитват ... П.С. Не мога да направя нищо, защото както споменах не разолагам (като всички останали) с подходящ бюджет .. :)
  • #35
    0 rate up comment 0 rate down comment
    blader ( преди 14 години )
    А ти бе отворко...кой по дяволите ти е бил телеграма да гледаш????Кат си толкова "по-вещ" вземи направи нещо да те видим!Май само завиждаш и си гризеш ноктаците,че има по-смели момчета от теб "ЧИЧКО ИВАНЕ"
  • #34
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 14 години )
    П.С. Видеотата, които са пратили всички са покъртително *** :) Всеки си хвали трошката и се впуска в излишни подробности .. :)Ако който и да е от вас бъде избран, няма да има почти никакви зрители .. освен приятелите и семейството на избрания .. :)Успех все пак ... :))
  • #33
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 14 години )
    Хм ... търсите си някой скрит талант, за без пари :)И НИКОГА няма да направите нещо дори доближаващо се до top gear, защото те за 1 предаване разполагат с бюджет, който вие ще трябва да разпределите за няколко години! :)И ако сте забелязали .. ВСИЧКИ български предавания са АДСКИ скучни!Нямат никаква идея .. Само чичко с неприятен глас говори МОНОТОННО на клипчето от рекламата на колата ! По някой път дори на картинки !Колите НЕ се тестват от наши шофьори! Даже и евтините.. :))
  • #32
    0 rate up comment 0 rate down comment
    qwe ( преди 14 години )
    wwwwwwwwwwwwwwwwwww
  • #31
    0 rate up comment 0 rate down comment
    213 ( преди 14 години )
    qweqwe
  • #30
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Mastero ( преди 14 години )
    NEma zna4enie kolata hora , ima zna4enie zadkormilnoto ustroistvo :) I kolko dobre i poznavash harakteristikite i fizi4nite zakoni, tva e vsi4ko