IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel пусна обновена версия и на Corsa ecoFLEX

Opel представи нова версия на сегашното поколение на Corsa ecoFLEX.

Opel пусна обновена версия и на Corsa ecoFLEX
Този автомобил е произведен на базата на модела с дизелов двигател с обем 1.3 литра. Максималната му мощност от 75 к.с. и максималният въртящ момент 170 Nm. остават непроменени с в сравнение с досегашната версия.

Според производителите обаче, модернизираната Opel Corsa ecoFLEX вече има среден разход от 4 литра на 100 км, (4.1 литра при предишния модел), а вредните емисии СО2 от автомобила са 105 г/км, (109 г/км при досегашната Corsa ecoFLEX). Колата е с понижено собствено тегло с близо 45 кг, което е станало за сметка на олекотените джанти с размер 14 цола и специалните гуми.
Цената на обновения Opel   Corsa  ecoFLEX в Европа ще започва от 12 800 евро.
0 от 500
  • #47
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Тойота ( преди 15 години )
    Според производителите обаче, модернизираната Opel Corsa ecoFLEX вече има среден разход от 4 литра на 100 км,(4.1 литра при предишния модел) ----Ейй тия от Опел много са намалили разхода,с цели 100 грама на 100км..... на това му казвам технологии.... при пологение,че са намалили теглото с 45 килограма са успяли да спестят цееееели 100 грама нафта,хаха.На това му се казва немска ингенерна мисъл.Dobre чe sega gi kupi Magna,моге да влезат малко у час. Японците вече правят коли със слънчеви батерии.
  • #46
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Misho ( преди 15 години )
    Така е една жена да се намацоти с грим и става красива, а ние трябва да сме хубави и да ни харесват жените по естествен начин - не си слагаме гримове-маски на лицата с които да си крием истинския вид.
  • #45
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Аполон ( преди 15 години )
    Сигурно затова най-големите и доказани дизайнери по-света са мъже.За художниците може да се каже същото. Кое точно ви прави по-добри дизайнери? Даже и в готвенето сте по-зле. Само в мрънкането ви бива. Кое точно ви прави по-красиви? Това,че поне 90% от случаите имате целулит. Не съм сексист,но подобни изказвания от мрънкала, като теб ме вбесяват. Какво ще ми обобщаваш какви били мъжете? Това с приятелките в кафето. Добре, че не всички са като теб. ...Сигурно се асоциираш с овцата Доли...
  • #44
    1 rate up comment 2 rate down comment
    щастлив от 2010 год. ( преди 15 години )
    САМО ГЛУПАЦИТЕ ХАРЕСВАТ КОЛИ! ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАМЕ МОТОРИ!
  • #43
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Последно четох продължителния тест на Аутобилд на Алфа 159 2.4 JTDm. Имали са проблем, обаче той е бил единичен случай и гаранцията го е покрила и това за 100000 км. Иначе там хвалят и дизелите на 156 още от 1998 г. Аз не съм специялист по ДВГ, но сериозно лошата слава на Алфа, респективно Фиат е стара работа. Моля ви се да почетете малко и да се позамислите.
  • #42
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Престани,бе ***!Никой не го интересува тая ***!Тук си пишем са истиски автомобили.Като си се нашил,сърбай си попарата сам,не ни занимавай!
  • #41
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Секси ( преди 15 години )
    C2 се отличава както със силуета си, така и с постигнатите резултати - ясен показател за очарование и динамика. Citroen набляга на расовия характер на C2 продаден в Европа в повече от 480 000 екземпляра от пускането си през 2003 г. до днес благодарение на утвърдения си стил. Външните динамични и елегантни линии, допринесли за успеха му, са претърпели допълнително развитие в предната част. Бронята е по-внушителна, а новата декоративна решетка и шевроните са по-широки и с по-големи размери.
  • #40
    2 rate up comment 0 rate down comment
    manntraxx ( преди 15 години )
    Всеки има право на лош вкус, това че си жена не те застрахова.Ако наистина си, де .. защото като гледам коментарите ти под другите новини .. ще си замълча, защото може и да си.Приятна вечер
  • #39
    0 rate up comment 1 rate down comment
    doly ( преди 15 години )
    Жена съм, ние жените разбираме повече от дизайн. Мъжете не разбирате нищо от дизайн, защото сте ***. Самите вие сте по-грозни от нас и затова харесвате грозни коли.
  • #38
    0 rate up comment 1 rate down comment
    doly ( преди 15 години )
    Нима някой харесва друг модел на Пежо освен 206 и 407?107, 207, 308, 1007 - това са най-грозните коли на пътя в Европа. Освен това 207 и 208 си приличат прекалено много от пред, а Ситроен залагат на уникален стил за всеки модел.