IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Премиерът на Русия си купи Нива за да ходи на риболов

През отминалия уикенд, министър председателят на Русия, Владимир Путин, показа пред репортери новата си придобивка.

Премиерът на Русия си купи Нива за да ходи на риболов
Това е SUV модела Нива, който той неотдавна е закупил, по неговите думи „главно за да ходи на риба”. Не е ясно дали сега или като се пенсионира, но това не е толкова важно.

В резиденцията си в Сочи, Путин е показал автомобила в маскировъчни цветове пред журналисти и го е покарал в двора около 300 метра. Било е позволено Нивата да бъде опитана и от присъствали руски и чужди журналисти, съобщава РИА Новости.

Автомобилът Нива на Путин е бил купен с най-доброто оборудване с което се предлага, но той е подчертал пред журналистите, че това е сериен модел на колата, а не специално правена за него модификация. Репортерите карали колата на Путин обаче твърдят, че тя е доста динамична и има разлика от обикновената Нива. Много възможно е, това да е версия на автомобила преминал през модернизация, който скоро ще бъде на пазара.

Путин бил толкова горд с автомобила си, че се ядосвал, че колата не била пристигнала с един ден по-рано, за да повози с нея премиера на Италия Силвио Берлускони, който му гостува в Сочи в петък. Путин обяснил пред репортерите, че Нива се изнася в много страни по света, като това е най-експортираният автомобил на групата АвтоВАЗ.
0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    asdas ( преди 14 години )
    HELLA са, виж логото им, "Н" е леко извито и от лошото качество на снимката се вижда като "К".
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    asdas ( преди 14 години )
    Вие се е*авате, ама Нивата си е Нива, ненапразно горските карат Нива, руснаците са нашелили перфектно разположение на предния и задния мост, просвета и ширината, има едно сравнение с хамър, в гората ладата му показа как трябва да се държи високопроходим автомобил. Та който каже че Лада Нива не е високо проходима се лъже жестоко!
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ванката ( преди 14 години )
    Кире,не съм чувал за KELLA,обаче тия може и да са такива.Няква имитация на HELLA,които са най-добрите за мен! :)
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Stefan ( преди 14 години )
    Suburban Utility Vehicle!!! T.e. за покрайнините на града! ;)
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    kir4o ( преди 14 години )
    abe farovete KELLA il HELLA sa......
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    виж няма да споря , тъй като от коли много много не разбирам, но пък баща ми е в професия, в която джиповете се използват и то в най-екстремни условия .. Нива-та може и да няма всички модерни и съвременни екстри, но продължава да се справя по-добре от всички. бяха тествани на едни горски пътища ланд крузер един нов, трябва да му видя точно модела ама уж беше онзи дето все в пустинни условия го снимат - нивата се справи 3пъти по-добре, а крузера затъна ..
  • #9
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    наистина нивата никакъв сув не е-един пъ просто от любопитсво минах през автосалона на лада,че ми беше на път-казаха ми че нива с макс мощност прави 90км /час-разхода "само 20 на сто" (двигател-допотопен някакъв 1.6)-4х4 предаване ама без диверенциал-то мойта кола дето поне има и е със задно-по добре ще се справи със затъванедруг уникален модел-калина-супер дебели врати-тясно-подгряване на седалките,ксенон,газ-няма климатик (колите вече ги правят с климатроник)или най-обикновенно CD,тя 30л/100
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    haha8 ( преди 14 години )
    много си прав бате може и парвенюто да си вземе,а отностно vw те и сега си продават 1 модел под 5 различни марки (октавиа,голф,ауди а3,тт,сеат леон,тигуан,кю 5)
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    лин бяо ( преди 14 години )
    Са ше чакаме нашия премиер да си купи китайска сглобка от Ловеч.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ванкта ( преди 14 години )
    Тва спирка НЯМА ! :)