IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Премиера на Veritas RS III

На изложбата за ексклузивни автомобили London Salon Prive ще бъде дебюта на един доста интересен суперавтомобил.

Премиера на Veritas RS III


Veritas   RS III е с открит кокпит и се явява идеен наследник на състезателните автомобили на  BMW от 40-те години на миналия век.

Връзката с BMW освен в ретро план се изразява и в използваните двигатели от подразделение „М” на Баварската фирма. Новият Veritas RS III ще може да бъде по избор на клиента или с двигателя V8 с мощност 480 к.с. или с V10 и мощност 600 к.с.

С втория агрегат автомобилът ще ускорява от място до 60 мили в час (96 км/ч) за 3 секунди. От този суперавтомобил ще бъдат изработени само 50 броя, като цената ще започва от 375 000 долара.

Освен  Veritas   RS III,  на изложението London Salon Prive ще бъдат представени и още два суперавтомобила - Morgan Aero Super Sport и Aston Martin One-77.
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Приятелю, верно не прилича на Golf, който твоето мирозрение боготвори, но не е толкова лош. Такива са били колите на състезателите преди около 60 години. Така са ги виждали хората. Нямали са пернишкия естетизъм, какво да правиш. И споменатия от тебе дизайнер (гей) е направил реплика (ако в пернишко употребявате нещо подобно в този смисъл. Но не да те подразни тебе, щото ти за него, за BMW, за спорта и въобще за нормалния цивилизован свят не само си никой, но не съществуваш.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 15 години )
    Че е супер,супер е!Само,че не суперавтомобил,а СУПЕРгрозотия!Изчанчена работа от някой измислен дрогиран и натряскан до козирката психо-художник,най вероятно и гей,нарекъл се обаче,дизайнер!