IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще видим новото поколение на Audi A8 през ноември

Председателят на Борда на директорите в Audi, Руперт Стадлер (Rupert Stadler), произнесе реч пред годишното събрание на акционерите на Audi AG.

Ще видим новото поколение на Audi A8 през ноември
От изнесената информация в нея става ясно, че Audi ще представи новото поколение на лимузината A8 през ноември и ще разшири семейство А5 с нова версия Sportback, също през тази година. 

Stadler потвърди и информацията, че фирмата работи над хибридна версия на SUV модела Q5, а миниавтомобила А1 ще бъде на пазара през 2010 г. Шефът на Audi съобщи и информацията, че малкият SUV  Q3 ще се появи на пазара през 2011 г. 


От казаното от Стадлер може да се съди, че подготвяната изненада по случай 100 години от създаването на Audi, която трябва да бъде показана на 16 юли в Инголщад, ще бъде A5 Sportback. 

С този модел очакваме познатите  двигатели от линията на Audi, вкл. двулитровия  TSI с мощност 211к.с., компресорния бензинов двигател V6 с обем 3.0 литра и мощност 290 к.с., както и дизеловият V6, също с обем 3.0 литра и мощност 240 к.с. 


„Audi A4 е най-популярният модел за лоялните клиенти на фирмата. Сега много от тях искат да се придвижим още по-нагоре към луксозния клас, като в същото време запазим характерната идентичност на колата”, казва Стадлер. „ A5 Sportback е точно това което те търсят. Този автомобил ще предлага идеалната комбинация между функционалност и стил”, заяви шефът на Audi. 


По повод новото поколение на A8 Стадлер казва, че това ще бъде най-спортния модел в своя сегмент и в същото време ще покаже нови измерения на лукса в един автомобил. „Audi A8 е нашият флагман и в него ще намерите разбирането ни за думата „premium", заяви Стадлер.
0 от 500
  • #30
    2 rate up comment 0 rate down comment
    плюйте ( преди 15 години )
    :D Батка програмката ти явно не струва не съм на БТК ! а ина4е имам и други коментари като не менервите *** непозна тука! Иначе бравос ! танкс за труда дето си вложил мошок
  • #29
    2 rate up comment 0 rate down comment
    IMC ( преди 15 години )
    Говорех за IP-тата.
  • #28
    2 rate up comment 0 rate down comment
    EmoXide ( преди 15 години )
    Пич, виждаме, че си се информирал по въпросите на автоиндустрията. Ако започнеш и да се изразяваш малко по-сдържано и културно, обяснявайки това което знаеш, грешка няма да имаш.Ако мислише, че си над нивото на простаците, нямаше да се връзваш и да говориш със същия комплексарски-ограничен речник.Помисли над думите ми.За добро ти го казвам...
  • #27
    2 rate up comment 0 rate down comment
    qwerty ( преди 15 години )
    Глупости ли? Я чети ,че ми писна от *** дето 2 реда не са прочели! Прочети това: http://news.automedia.bg/read/6739.html
  • #26
    2 rate up comment 0 rate down comment
    IMC ( преди 15 години )
    Пич не пиши глупости.
  • #25
    2 rate up comment 0 rate down comment
    ghjghj ( преди 15 години )
    *** кво не става бе писюр? Като не става що почнаха Мерцедесите и БМВ-тата да слагат 4х4? Или пиезоинжекторни дизели? Или Дневни LED светлини? И трансмисии с двоен съединител? И алуминиеви купета? Когато тъпата ти глава ***, отговори на тези въпроси ,може и да проумееш кой е лидера на пазара и кой е догонващия. Отвори ADAC и чети Ауди е най-качествената марка в Германия от 2004г. до сега! Чети и се образовай ,че си зверски затъпял. Хем *** ,хем иска да излезе компетентен. *** селски ***
  • #24
    2 rate up comment 0 rate down comment
    qwerty ( преди 15 години )
    Ми явно си доста *** нали ти проверявам Ай пито бе тъпан! Имам си програмка за следене. Та хората с никове "golf 4 gti" и "плюйте" са писали от един компютър. Не се прави на луд ,да не ти напиша и адреса е горе долу.. естествено ако направя проверка в БТК ще мога и още по-точно да те локаризирам .
  • #23
    2 rate up comment 0 rate down comment
    xcvfgghjk ( преди 15 години )
    Всеки си има вкус, едва ли на някой по стар човек ще му хареса окичено Ауди или твърдо возещо БМВ, оттам пък едва ли на някой по млад ше му се иска да се вози, а не да кара, истината е че ауди се опитват да правят кола между БМВ и Мерцедес, но нестава.
  • #22
    2 rate up comment 0 rate down comment
    ghjghj ( преди 15 години )
    Добрееев не добре! Освен ,че си видимо *** ,явно си и с ментални увреждания? За какво да се променя Ауди към добро като по-добро от Ауди няма? Ти да не си бавноразвиващ или мижаш пред автосписанията да не би да научиш нещо ново? Истината *** чочеко е ,че в момента лидера е АУДИ и това вече го знае всяко хлапе! Оптималния автомобил на пазара е А6 3TDI Quattro. Освен динамичен мотор с 240 коня получаваш и автоматик и 4х4 базов пакет и всичко това за 102000лв. пред задното на БМВ и Мерцедес
  • #21
    2 rate up comment 0 rate down comment
    MoTkO ( преди 15 години )
    ако исках истинска лимузина ще си взема ситроен ц6 красив външен вид луксозен интериор перфектната возия... красота