IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официален тийзър на Е63 AMG

Появи се първата официална снимка тип тийзър на “горещата” версия на седана Mercedes-Benz E-Class.

Официален тийзър на Е63 AMG
Първоначално в немското списание  Sport Auto, след това и в много интернет издания беше показана част от предницата на новото поколение  E63 AMG. 


Интересно е, че още преди да се появи на пазара, читателите на Sport Auto обявиха тази кола за „Най-добър спортен автомобил”. Официалната премиера на спортната версия на Клас-Е ще бъде в началото на април, по време на автомобилния салон в Ню Йорк. 

Вече е известно, че най-силният Mercedes-Benz E-Class ще бъде с бензинов двигател  с осем цилиндъра и обем 6.2 литра. Мощността му ще бъде 525 к.с. Той ще бъде комбиниран с автоматична скоростна кутия. 

Версия Е63 AMG ще получи и променена каросерия, в стила на спортните и „горещи” модели на марката. Автомобилът ще изглежда по-агресивно, ще има по-голям спирачен механизъм, променено окачване, по-широка предна следа и различна настройка на кормилната система. 

Интересно е, че окачването на Mercedes-Benz E63 AMG е било променено с помощта на двукратния шампион във Формула 1 Мика Хакинен и състезателят Клаус Людвиг. 

Продажбите на Mercedes-Benz E63 AMG ще започнат веднага след представянето на автомобила в Ню Йорк. Около една година по-късно ще се появи и версия комби на „горещия” Е-Клас.
0 от 500