IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini няма да прави Estoque

Lamborghini замрази плановете за серийно производство на Estoque, купето с четири врати, което италианската фирма показа в Париж миналата година.

Lamborghini няма да прави Estoque
„Времето и пазарните условия не са подходящи за появата на нов модел" казва Маурицио Региани  (Maurizio Reggiani), шеф на отдела за развойна дейност на Lamborghini.

Разработката на Estoque се намира все още в ранна фаза и ресурсите изразходвани за нея не са много големи. Това прави решението по-лесно за Lamborghini. В края на миналата седмица и от  BMW обявиха, че отменят разработката на Z4 M поради неподходящи пазарни условия.
Концепцията Estoque има четири врати и четири места. Това трябваше да бъде супер луксозен спортен автомобил с предаване на движението към четирите колела, който беше планиран да се появи на пазара през 2011 г. Суперавтомобилът трябваше да има бензинов двигател V10 с обем 5.2 литра, както и дизелова версия.

Все пак любителите на Lamborghini ще имат поводи за нови емоции с бъдещия Superleggera (супер лек), вариант на  Gallardo LP560-4.
0 от 500