IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen - най-продавани в България

За първите два месеца на годината, най-търсени са колите на Volkswagen, следвани от Citroen и Ford.

Volkswagen - най-продавани в България
Това показва статистиката на Асоциацията на автомобилните производители, обхващаща периода от 01 януари 2009 г. до 28 февруари 2009 г.

Според проучването продадените нови автомобили в България са намалели с два пъти в сравнение със същия период на миналата година. 

Докато през януари и февруари миналата година у нас са продадени 8600 нови автомобила, то до 28 февруари 2009 г. продадените нови коли са 4450.

Най-много са продадените автомобили с марка Volkswagen, следвани от Citroen и Ford. 195 са продадените нови автобуси и камиони, и само 14 – мотоциклетите.





0 от 500
  • #31
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Буталото ( преди 15 години )
    И на кое да ти завиждам,бе??? На двуцифренниия IQ,с десетична запетя между двете цифри,за това ли да ти завиждам? Не те знам к'ъв си,не ме *** к'ъв си. Боли ме щпека за тебе,к'во остава да ти завиждам? Ама те псувам на даскалица по Български език и литература.И на майка те псувам,че и тя има вина...Ама и вий сте нужни на света,кой ще копа канали и ще чисти ***?
  • #30
    0 rate up comment 0 rate down comment
    w96 ( преди 15 години )
    не,бе,показва колко се е продавал Опел тогава,а сега какви одрямани *** са.Разбрахме те (28).
  • #29
    0 rate up comment 0 rate down comment
    w97 ( преди 15 години )
    Супер,имаме справка за продажбите в Европа за 2006!Е,и....?!?!?
  • #28
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    за всички яко заблудени в бг- можете да видите това: http://cars.uk.msn.com/News/Top_ten_article.aspx?cp-documentid=2620300
  • #27
    0 rate up comment 0 rate down comment
    жорко ( преди 15 години )
    Явно сте чели тестовете на Ауто Билд силно предубедени. Първо - не е вярно, че фолксваген печели винаги. Второ - тези тестове имат съвсем друга цел, а не да ви агитират да си купите немска кола. Трето - при внимателен прочит става ясно, че при класирането повече внимание се отделя на положителните качества на автомобила (който и да е той), и едва след това на евентуални недомислици е дефекти. Четвърто - Ауто Билд е немско списание и ми се струва нормално да отделя повече внимание на немски коли. Според мен лично списанието е балансирано. Ако може да се говори за някакви предпочитания у списващите списанието (сред немските автори става въпрос) ми се струва, че определено ги влече към БМВ, но това е съвсем нормално :))) и както вече бе казано по-долу единствено високата цена на тази марка и пречи да е на повече първи места в разни класации... Само да напомня - в Топ гиър, едно британско предаване което гледам с удоволствие се попиляват да се бъзикат с немските коли, но това значи ли, че британските са по-добри? :)) Ауто билд естествено не е единственият критерий, но не е жълто издание!
  • #26
    0 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 15 години )
    Незнам как сте стигнали до извода,че в тестовете на АутоБилд колите на VAG печелят винаги?Аз съм останал с друго впечатление- почти винаги БМВ са най-добри и само по-високата цена им пречи да са на първо място.
  • #25
    0 rate up comment 0 rate down comment
    A4 ( преди 15 години )
    ...и това само от пръв прочет,сега забелязвам каква "неволна грешка" са допуснали с гаранцията и откровената лъжа за волана и скоростния лост.Този който е писал това просто не е сядал в i30.И за Пежо има неточности.Ама то във всеки брой има куп "случайно грешки".Така,че аутобилд не е критерий,изобщо!
  • #24
    0 rate up comment 0 rate down comment
    A4 ( преди 15 години )
    По-добър е от конкурентите си само според аутобилд.Пример.Виж в последния брой как Октавия и Голф са първи,а i30 последен.Не била стабилна в завои,и забележи спирачния път.А сега виж истината според *** Motor Sport,как уж i30 занасял в завоите,а Голф бил идеален.Само забележи как ляга голфа и чуй как му свирят гумите.А за спирачния път,... без коментар.Просто аутобилд е супер-жълто издание вече.Ето линка http://***.youtube.com/watch?v=FKpvJDnsB1I . Да не говорим,че според италианската преса Голф е на предпоследно място...
  • #23
    0 rate up comment 0 rate down comment
    T ( преди 15 години )
    Един автомобил не се определя само по това колко се чупи или какъв му е дизайна. В повечето тестове се гледат много неща. Като се почне от разход на гориво, вредни емисии, поведение на пътя и се стигне до това, колко побира багажникът и колко е удобен за товарене.За това и VW печели в повечето тестове, защото в повечето неща е по-добър от конкурентите си.Както се досещате има и слаби черти, но при сравнение по всички показатели излиза на пред.А повечето хора тръгнали да купуват нова кола търсят функционалност във всяко едно отношение. Тях не ги тресе гъзарията - "трябва да карам 3-ка със задно, за да може да дрифти"
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    dss ( преди 15 години )
    Ами VW не влиза в челната петица по качество.Този факт казва всичко за тази марка! VW ли,... не,благодаря!Търся нещо качествено!