IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi пуска Q3 през 2011

От Audi потвърдиха, че предстои производството на серийна версия на новия SUV модел на фирмата Audi Q3.

Audi пуска Q3 през 2011
Това ще бъде най-малкият SUV модел на фирмата от Инголщад. За него се очаква да бъде произвеждан на платформата на Volkswagen Tiguan


От Audi имат желание това да бъде техният модел който ще се противопостави на бъдещия BMW X1. Стана ясно и това, че този модел ще видим през 2011 г. 

Всъщност вече знаем как приблизително ще изглежда този автомобил, защото негова студия беше представена още преди две години. 


Това беше Audi Cross Coupe.Тогава обаче се предполагаше, че моделът ще бъде на пазара още през 2010 г. Сега официално от Audi съобщиха, че серийната версия ще се появи една година по-късно, през 2011 г. 

Наименованието ще бъде Q3 (не Cross Coupe като концепцията), като името показва, че бъдещият автомобил ще бъде SUV (или кросоувър?), като се запазва стила на наименованията на досегашните SUV модели на фирмата. 


Този автомобил ще разшири моделите от семейството на A3. Засега се знае, че колата ще бъде с предаване 4х4 (quattro) от Haldex. Дизайнът няма да бъде много различен от този показан от студията Cross Coupе, и ще бъде в стила на Q7 и разбира се на новия Q5








0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    65 ( преди 15 години )
    sprete da pi6ete glupsti
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    65 ( преди 15 години )
    mamaicata vi na vsi4ki tapungeri
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ванката ( преди 15 години )
    На Audi не им се отдава да правят SUV-ове.Q7 е прилчен;не е лош.Q5-колкото да е конкуренция на Tiguan и компания...Q5 е горе-долу хубаво,ама по-скоро долу.Q3-грозно творение...Audi просто искат с Q3 да запълнят пазарната ниша...
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    w96t ( преди 15 години )
    кофти става ако се блъснеш в нещо подобно с Q7,все пак е кола за над 100 бона,***
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    caruzu ( преди 15 години )
    8 е прав, тея от EURONCAP се правят на незнам какви, така например според последните изменения в оценяването ,общия сбор който получава даден автомобил се формира и от такива глупости/поне за мен/ като това да ли пищи аларма за непоставени "задни" колани, две такива изключително дразнещи глупости автоматично вдигат реитинга с една звезда. Апропо съвсем наскоро се возих в една сравнително нова Е класа ,то не бе пищене за колани и какво ли още не, напускане на своята пътна лента без мигач и т.н.т.н. вместо комфортно пътуване то се превърна в ......Човек сам като не се пази никой не може го опази камо ли такива пищялки.
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Да действително Q7 е с 4 звезди но като го сблъскаха в тест на Ауто-билд с Фиата с 5 звезди от Фята не остана здрав манекен а на Q7 само единия фар се счупи а Фиата стана на съставни части така ,че краш теста не е 100% спокойствие за шофьора. Щото ако Ако Мерцедес С-класа дори и с шест звезди да е от краш-тестовете ако се сблъска с S-класа с дори и едва с 3 звезди от краш-тестове Цедката ще се резпарчетоса на парчета а в S-класата ще се оглеждат и питат в какво се блъснахме. Така ,че ти нека си в танка Q7 с 4 звезди , пък нека да те блъскат коли с по 5 звезди.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    caruzu ( преди 15 години )
    6 Ти хубаво имаш А3 ама поясни от кой модел/генерация/, щот първата генерация и мен нещо хич не ме кефи,виж за актуалния сега модел мога само суперлативи изразя/без да съм го карал/А иначе в статията нехонятно защо се посочва че ще бъде произвеждан на платформата на Тигуан, "странно" защото той пък се произвежда на база модифицираната платформа на Голф 5 и 6. А пък вече се знае че следващата генерация на А3 ще се произвежда върху изцяло нова платформа която ще ползва и бъдещия Голф 7.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    M3 ( преди 15 години )
    Q7 има,учудващо,..!!..4 звезди на краш-теста,не 5!Дано тук оправят нещата!А като собственик на А3 ще ви кажа,че първото впечатление е едно,а после някак разбираш,че не всичко е перфектно,просто доста PR.Но Ауди все пак е класа,няма спор.
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ауди наистина са тръгнали здраво напред. Стават все по изродски в дизайна и естетиката. Тия май нямат спиране вече.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Просто картинките не са от добрите, като излезна студията предугоди с 2 години дизайна на х6... има ги снимките из нета... първоначално много се издразних на q5 че е с отвесна задна врата вместо тип хеджбек... но ся ще изкрат и това , което е добре ... ще краси улиците поне...