IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes публикува нова серия официални снимки от SLR Stirling Moss

Mercedes-Benz публикува нова серия от официални снимки на последната версия на SLR.

Mercedes публикува нова серия официални снимки от SLR Stirling Moss
Това е Mercedes-Benz SLR Stirling Moss който ще бъде с цена 750 000 евро и ще бъде произведен само в 75 броя. 


Колата носи името на британската легенда от състезанията Mille Miglia (Хиляда мили) Стърлинг Мос (Stirling Moss на снимката долу). 


Mercedes-Benz SLR Stirling Moss e с двигател V8 и максимална мощност 650 к.с. Суперавтомобилът ускорява от място до 100 км/час за 3.5 секунди, а максималната му скорост достига 350 км/час. 















0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Trabant Lover ( преди 15 години )
    Това е най-голямото недоразумение което някои са нарекли автомобил...
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Bandit ( преди 15 години )
    Колега, тази кола не е направена за да ходиш до супермаркета да си купиш кисело мляко, съобразявай се все пак. Поради тази причина е предвидена и в тази лимитирана производствена серия. Много са малко този тип автомобили, които да имат навъртян километраж над 30 000 км.
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Само не разбрах защо Мерцедес съсипаха най-култовия си модел SLR? Може колата да е красива и екстравагантна но е супер-непрактична.. Първо не мога да разбера в движение по пътищата шофьора и спътника му трябва да свикнат да лапат мохите ,които по принцип се размазват по предните ни стъкла ли?.. Второ при дъжд какво правим? Ами ако камион мине през локва докато се разминават с тоя Мерцедес ,кво правим тогава ще караме мокри и потънали в кал ли? Ами ако пред вас кара Камион натоварен с чакъл(нещо много често срещано по нашите пътища) и тия камъчите ,които отскачат и ни пукат стъклата сега направо ще ни напукат главите ли? За мен този автомобил е някакво ГОЛЯМО недоразумение. Иска ли са да се изхвърлят с нещо невиждано и иноваторско но се е получило нещо крайно непрактично. А и от вътре е супер семпло за милионите ,които ще струва..