IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така изглежда новото поколение на Sorento

За първи път бяха публикувани официални снимки на новото поколение Kia Sorento.

Така изглежда новото поколение на Sorento
Те се появиха в холандския сайт AutoWeek.nl и обезсмислиха програмата за постепенно показване на снимки-тийзъри от фирмата. 


Само снимките са официални, но към тях все още липсва подробна информация. Според предварителните данни, новият Sorento ще бъде малко по-голям в сравнение със поколението, което замества. Известно е и това, че автомобилът вече ще има самоносеща каросерия, вместо използваната досега конструкция с рама. Появиха се и информации, че колата ще има изцяло модернизирана кормилна уредба. 


Сред двигателите на новия Sorento ще видим и новия дизелов агрегат с обем 2.2 литра и мощност 200 к.с. Той ще се комбинира с автоматична скоростна кутия с шест степени. Kia Sorento ще се предлага и с два бензинови двигателя с обем 2.4 и 3.8 литра с мощност съответно 175 и 270 к.с. 

Световната премиера на новото поколение на Kia Sorento ще бъде през април на автомобилния салон в Сеул. Продажбите в Корея ще започнат още през същия месец, докато пазарите в Европа ще почакат за него до края на есента.
0 от 500