IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Megane Sport Tourer (комби) заснет без маскировка

Новото поколение на Renault Megane Sport Tourer (комби) беше заснето без каквато и да е маскировка преди премиерата му тази седмица в Женева.

Новият Megane Sport Tourer (комби) заснет без маскировка
Модел 2009 на Megane Sport Tourer е бил заснет в столицата на Португалия, Лисабон, по време на подготвянето на кадри за рекламната му кампания. 


Предната част е същата като на хечбека Megane, но задната част на комбито естествено е доста по-различна. Задните светлини се доста обемни и се разделят, като част от тях е на петата врата, част е на задните калници. 


В сравнение с досегашната версия комби на  Megane, новият  Sport Tourer има по-нисък и плавен профил, който придава на автомобила по-динамичен вид. 


Двигателите на Sport Tourer ще бъдат без промяна в сравнение с тези, които вече виждаме при хечбека. Сред бензиновите двигатели ще бъдат този с обем 1.6 литра и с две версии на мощността – 100 и 110 к.с., двулитровия агрегат с максимална мощност 140 к.с. и новите турбодвигатели 1.4TCe с мощност 130 к.с. и 2.0TCe с мощност 180 к.с. 

Дизеловите варианти ще включват добре познатите 1.5 dCi с мощност 85, 90, 105 и 110 к.с, както и по-новите HP версии с по-голяма мощност – 130, 150 и 160 к.с. 

 
0 от 500