IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи модел на възродената Lagonda ще видим в Женева

Днес стана ясно, че Aston Martin ще представи на предстоящия автомобилен салон в Женева първата концепция с възродената марка Lagonda.

Първи модел на възродената Lagonda ще видим в Женева
Това беше съобщено лично от президента на Aston, Улрих Бец, който уточни, че новият автомобил ще има „различен характер и уникален дизанйн, който ще го отличава от луксозните спортни модели на Aston Martin”. 


Някои от стиловите елементи във външния дизайн на колата ще бъдат взети от старите модели на Lagonda, като естествено ще бъдат осъвременени. 

Първият сериен модел на Lagonda ще се появи на пазара през 2012 г. 

Миналата година Улрих Бец също говори за възраждането на Lagonda, като идеята е тя да се превърне в масова марка, докато ексклузивността и лукса да останат за моделите на Aston Martin. 

Lagonda ще бъде предназначена главно за пазарите в развиващите се страни, но моделите на възстановената марка ще се продават в повече от 100 държави, предвиждат плановете на Aston Martin, докато сегашните модели на луксозната марка се продават едва на пазарите в 32 държави.  
0 от 500