IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

GM представи купето CTS

General Motors представи първите снимки на серийната версия на купето Cadillac CTS.

GM представи купето CTS
Това е първият модел, представен след приемане на плана за реконструкция на фирмата. Ако съдим по снимките, външността на серийната версия на купето практически не се различава от концепцията (като изключим променената форма на задното стъкло и дизайна на джантите).


Предната част на колата е изцяло повторение на тази при седана Cadillac CTS, докато задната е съществено променена. 

Появили са се нови задни светлини, а накрайниците на ауспуха са интегрирани в средата на задната броня. За разлика от седана, купето е с различни дръжки на вратите. 

Според официалното съобщение за пресата на GM, един от двигателите, който ще се предлага с купето Cadillac CTS, ще бъде бензинов с шест цилиндъра и обем 3.6 литра. Скоростната кутия е автоматична с шест степени. 

Производството на този модел ще започне в началото на идната година в завода на групата в Мичиган. 

Трябва да се отбележи, че в плана за реконструкция и спасяване на групата, от GM обещават да разработят серия от четирицилиндрови бензинови двигатели и скоростна кутия с два съединителя, които на по-късен етап ще видим и в този модел. Ще има и негови хибридни и водородни версии, обещават от GM.  
0 от 500