IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche показа интериора на Panamera

Porsche публикува първите официални снимки от интериора на купето с четири врати Panamera.

Porsche показа интериора на Panamera
Този модел беше разсекретен още през ноември, но тогава беше представен само външния вид на колата. Официалната премиера на Porsche Panamera ще бъде на 20 април по време на автомобилното шоу в Шанхай, Китай. 


Снимките показват, че Porsche Panamera е с изцяло нова централна конзола, която не е правена досега при моделите на Porsche. Тя върви от таблото до задните кресла. 


В съобщението за пресата на фирмата се казва, че интериорът ще се предлага в 13 варианта на цветови комбинации на кожата, и седем материала от които ще бъдат изработени декоративни елементи (от дърво до карбон). 


Автомобилът във версии S и 4S още в стандарта ще предлага комфортни седалки, тип кресла с възможност за регулиране в 8 посоки. Като екстра в Panamera ще видим аудиосистемата Burmester с 16 репродуктори, усилвател и субвуфер. 


Колата ще има четиризонов климатик (индивидуален за всеки пътник) и предпазни възглавници и за пътниците на задните седалки. Сега става известен и размера на багажника на Porsche Panamera, като при версии S и 4S е 445 литра, а за модификацията Turbo – 432 литра. Има възможност за сгъване на задните две кресла, тогава полезното пространство в багажника ще стане 1250 литра. 


В Германия новият автомобил ще се продава от 12 септември. Цената на Porsche Panamera ще започва от 94 575 евро и ще стига до 135 154 евро.  
0 от 500