IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls Royce RR4

В интернет пространството се появиха шпионски снимки на новият Rolls Royce.

Rolls Royce RR4
Така нареченият „baby” седан на Rolls Royce ще бъде официално разкрит следващият месец в Женева, а продажбите му ще стартират в началото на 2010 година.



Според информацията, за RR4, Rolls Royce са конструирали изцяло ново шаси и двигател, но все пак моделът ще има общи компоненти с последното BMW 7.



Шпионските снимки ни дават възможност да надникнем в купето на луксозният седан, където на очи се набива мултифункционалният бутон на системата iDrive, зает от компанията майка.



Според запознати, автомобилът ще носи името на произвежданият между 1906–1926 г. - Rolls Royce Silver Ghost, но за сега е известен като RR4, което предполага наличието на 4х4 системата xDrive. Носят се и слухове за цената на модела, която се очаква да започва от около 150 000 евро. 



С въвеждането на новият модел, Rolls Royce очакват да удвоят продажбите си, като според планът, през първата година ще бъдат произведени 800 боря от луксозният седан. От компанията споделиха, че всички подробности за RR4, остават тайна до официалната му премиера.
0 от 500