IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Подготвят бъдещото Peugeot 208

Във френското автомобилно списание Auto Plus се появи първото изображение на новия Peugeot 208

Подготвят бъдещото Peugeot 208
Разбира се, това е само компютърен образ, но той позволява да се видят основните насоки в които ще бъде разработен дизайна на бъдещия автомобил. 


Проектът е дело на новия шеф-дизайнер на Peugeot Жан-Пиер Плу, който доскоро работеше за Citroen

В сравнение с Peugeot 207, дизайнът на предната част на 208 е изцяло променен. Увеличени са фаровете, предната броня също е по-обемна, отворите за въздух по-големи. В задната част правят впечатление новите стопове. 

Двигателите на бъдещото Peugeot 208 ще бъдат турбобензинови и турбодизелови, оборудвани със системата start-stop, която ще позволява икономия на гориво. 

Премиерата на автомобила се очаква през 2011 г. 
0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тия от Пежо са пълни ***, толкова грозни окли правят, 206, 607 и 405 бяха последните им красиви модели. В днешно време Ситроените са с много по0красив дизайн. Къде ще ми сравните страшно култовите С2 и С4 с тези *** на Пежо?
  • #10
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Смехурко ( преди 15 години )
    Кола е,Троен! А на мене *** ми е по-едричка и нямам нужда от бмв. Апропо,една кола "взе палмата на първенството" от голфа преди години,познай коя...
  • #9
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    прави като мене! аз рядко се зачитам в коментарите, че ми опъват нервите обикновенно ;)
  • #8
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Wane ( преди 15 години )
    E да, не е VW нали :DАз май планирам да не влизам повече в тоя сайт. Тука са се събрали някакви нереални хора. Във всяка статия доминират коментарите от типа: това прилича на онова, тия са крали дизайна от някой си и тем подобни глупости... И разбира се рутинната ограниченост на хората от тази географска ширина, че в света има 4 марки коли, които са "истински" коли. И всичките подобни коментари идват от лаици и нехранимайковци. Нямам място тук. Приятни спорове за в бъдеще ви пожелавам!
  • #7
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    "щом не могат да карат истинска кола" - ти с терлиците ли си спал бе мой? Пежо кола ли е? Я се събудете всичките!
  • #6
    1 rate up comment 3 rate down comment
    az ( преди 15 години )
    Правилно ти го казаха - като нямаш пари къде се хвърляш нова кола да караш? Освен това такива като тебе само москвич трябва да карат щом не могат да карат истинска кола и и издухват съединителя за 35к
  • #5
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Смехурко ( преди 15 години )
    Много голяма емблемата,бе! Дано да я намалят,че ще бърка в червата на фолфаджиите! Иначе,пак избиха рибата с дизайн.Номер 1,цъединителят е консуматив и не влиза в гаранцията,пише го с черни букви на бял лист.А щом си дал пари за нова кола,значи имаш и за подръжка.Казах.
  • #4
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    Номер 2 - като си много отворен, отиди в МОСКВА да си покараш пеШО-то, да видим дали и 20 000 км. ще ти изкара съединителя там! Карал човека... издухал го, да го сменят да им *** майките :)
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    anonimen ( преди 15 години )
    моето пежо 406 купено ново 2002г е 66666666.....
  • #2
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Калоян ( преди 15 години )
    Аз карам същата кола и си я купих 2006-та лятото досега не съм имал никакви проблеми. Не знам как си я карал тази кола щом си успял да издухаш съединителя.