IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото поколение на Nissan Patrol

Появиха се първите, (макар и още неофициални) данни за SUV модела Nissan Patrol.

Първи снимки на новото поколение на Nissan Patrol
В интернет са публикувани и първите снимки на обновения модел. Дизайнът е изцяло нов, като има някои прилики със стила на новата Toyota Land Cruiser


Обновеният Patrol е с обемни предни и задни калници, огромни брони и модерни диодни фарове. Силно променен ще бъде и интериора на автомобила, изработен от кожа, алуминий и дърво. 

Nissan Patrol ще предлага богато оборудване, като изцяло нова ще бъде мултимедийната система с централизирано управление тип джойстик (като при BMW iDrive) на централната конзола. 

За техническите данни на най-големия SUV на Nissan засега не се знае почти нищо. Има предположения, че автомобилът ще бъде произвеждан на същата платформа на която ще се сглобява и новият лекотоварен Nissan NV2500, като естествено ще бъде запазена и системата 4х4. 

Двигателите се очаква да бъдат три – осемцилиндров с обем 4.8 литра, V6 с обем 4.0 литра (познат от Nissan Pathfinder) и трилитров турбодизел, разработен съвместно от Nissan и Renault. Все още не е известна и точната дата за дебюта на новия Nissan Patrol.
0 от 500