IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова версия на Peugeot 4007 за немския пазар

Peugeot пусна нова версия на SUV модела си 4007, наречена Sport Edition.

Нова версия на Peugeot 4007 за немския пазар
Засега тази версия е представена само на немския пазар. Тя се различава по въэншния си вид, като има 19 цолови джанти Aero Star с пет двойни спици, алуминиеви релси на покрива, фарове за мъгла с хромирани гривни, нова изпускателна система с двоен накрайник. 


При Peugeot 4007 Sport Edition се е появил и нов преден спойлер, а също и такъв на покрива. 

В интериора Peugeot 4007 Sport Edition правят впечатление кожените седалки и богатото оборудване. Да споменем само климатроник и автоматично адаптиращ се темпомат. 

Peugeot 4007 SE е с дизелов двигател с обем 2.2 литра с мощност 115 kW/156 к.с. Цената на тази версия е 38 400 евро и автомобилът ще бъде в продажба от началото на идната година.
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    пежо ( преди 15 години )
    За човека от точка 3. Приятелю, незнам каква е тая С16-ка с добра возия и незнам защо си се преебал точно с нея. Не говори толкова общо за марката, понеже точно твоита се трошела. И на края: приличаш ми на разгневен ауди-фен след гонка :)
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    черкеза ( преди 15 години )
    хора няма ко да се карате ас имам пижо 306 s16 купих го преди два месеца и се убедих че пежо правят коли само за някви адски богати хора понеже когато сварши гаранцията на колата почвате да си я купувате няколко пати като плащате за ремонтите и на всеки 500 км правят честитка вече станах приятел с хората по сервизите иначе возията е добра но подражката е по скапа и от на ферари ко питате мене :d
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Tova e edin or nai-groznite avtomobili koito sam vijdal :)))
  • #1
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Дидо ( преди 15 години )
    Добре, че бяха от Мицубиши, че да има направят кола 4х4 на франсетата, а те дори накрая развалиха и оригинала-Аутлендър!