IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Започнаха продажбите на Miata в Япония

През октомври на автомобилния салон в Париж, Mazda показа модернизираната MX-5 / Miata.

Започнаха продажбите на Miata в Япония



Сега автомобилът влиза в продажба на японския пазар. Откритата спортна кола във версия с мек сгъваем покрив се продава на японския пазар за 2.330 милиона йени или около 25 000 долара. 


Версията с автоматичен сгъваем твърд покрив има цена започваща от 2.680 милиона йени или 29 000 долара. В Япония спортния автомобил се предлага само с бензинов двигател с обем 2.0 литра, 160 к.с., който се комбинира или с механична скоростна кутия с шест предавки или с автоматична скоростна кутия с пет предавки (предлагана само с версията с мек покрив). 









0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    SilverBot ( преди 15 години )
    Идеалната кола. Аз автоматик не харесвам, а полуавтоматик се съмнявам да сложат, така че и ръчни ме устройват. Миатата май стана пряк съперник на S2к.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    следващата ми кола със сигурност ще е автоматик.Маздата е страхотна,мн ми харесва.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    На снимката има и автоматик. Аз напоследък съм станал голям фен на автоматика, независимо каква е колата. Е, ако е Хонда NSX или Porsche GT2 ще е желателно да са с ръчна скоростна кутия, да не се губи тръпката.