IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи шпионски снимки на модернизираното Renault Clio

В последно време новините от Renault са доста. След новия Mеgane, скоро ще видим и модернизираното Clio.

Първи шпионски снимки на модернизираното Renault Clio
Сегашният модел на Clio се появи за първи път на пазара през 2005 г. Това е третото поколение на компактния модел, който е доста популярен в цяла Европа. 

Сега обаче на пазара излиза силен съперник – новото поколение на Ford Fiesta и от Renault не се бавят с обновяването на Clio. 


Шпионските снимки са хванали малкия хечбек на Renault с относително лека маскировка. Тя позволява да се вид, че фейслифтът ще донесе доста от стила на Mеgane и при Clio. Обновеното Clio ще бъде представено за първи път на автомобилния салон в Женева през март 2009. 


Най-много ще бъдат промените при предницата на Clio. Нови ще бъдат фаровете, но също и задните светлини. Промени ще има и в интериора, където ще намерим нови по-качествени материали и по-богато оборудване. Очаква се да бъде подобрена и кормилната система на Clio. 


Отличният бензинов двигател на Renault с обем 1.2 литра най-вероятно ще продължи да бъде най-продаван с Clio, като останалите възможности са бензиновия 1.6 и дизеловия 1.5 dCi.
0 от 500