IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar XJ модел 2009 – по-богато оборудване на същата цена

Това са тежки години за всички производители на автомобили, но времето е още по-трудно за производители като Jaguar.

Jaguar XJ модел 2009 – по-богато оборудване на същата цена
Флагманът на фирмата XJ е красив но застаряващ автомобил с висок разход на гориво, който все по-малко се търси. Затова от Jaguar се надяват да увеличат продажбите на XJ в Европа, като с модел 2009 г. ще предлагат различни екстри и допълнителни услуги без допълнително заплащане. 


По-богатото оборудване засяга дизеловия модел на XJ с двигател имащ обем 2.7 литра. Този модел във версия Executive вече включва сателитна навигация в стандартното оборудване, както и асистенти за паркиране отзад и отпред. Без доплащане сега с този модел вървят и би-ксенонови фарове с чистачки и нова радиаторна решетка. 


Версия Sovereign има нови лети джанти Takoba с размер 20 инча, кожени седалки които се охлаждат и подгряват, панел за инструментите с кожа, нови килимчета в купето и др. За 2009 г. версия Sport Premium няма да се предлага с Jaguar XJ. 
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    И като няма развитие какво има една стара английска поговорка " If something ain't broken don't fix it " сиреч не не недейте Ягуар да не сте посмели да промените една от най-красивите коли на този свят. Бил стар дизайна иде ми да се изкажа доста звучно по български му за любителите на "Новия дизайн". Как било можело да се мери такава кола с "новия дизайн" например на новате седмица на BMW или с S class на Mercedes. Може да си е стар дизайна ама колата е 200 пъти по красива и от двете на куп да не говорим за споменатата вече невероятна возия и неповторимото спортно излъчване на Jag-a. Дълбок поклон о велики XJ.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    DeadFox ( преди 15 години )
    Както писах преди няколко дни, Ягуар си остава колата кято ми е доставила най-голямото удоволствие от карането, а този който казва, че нямат никакво развитие да си гледа работата, още повече щом не е карал такава кола.Да като гледаш дизайна може да си помислиш такова нещо, но като се качиш и я покараш нещата придобиват друг вид.А за возията нямам думи, само дето с тези дупки трябва много да се внимава, че колата по принцип е доста ниска. Уникални са, най-любимата кола (след Астон-Мартин).
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    трапов ( преди 15 години )
    Абе возията страшна ама с тия ДУПКИ направо трапове ще и се *** и возията и Ягуарите
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 15 години )
    Уважавам много "голямата котка" имат уникално излъчване!Никога не съм се качвал в XJ,но са ми разказвали,че тази кола има може би най-меката возия,дали е така незнам:)
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    няма нужда да го променят
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    badi ( преди 15 години )
    Skqa marka si ima 4ar, noviq im model ot sredniq klas ne podarja tazi liniq no i ne tolkova haresvan ve4e.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Имам чуството че изглежда така от 15 година,никакво развитие,на стари лаври само да се лежи не става!