IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва GT-R LM Edition - най-екстремният Nissan GT-R

Ако сте очаквали, че най-екстремната версия на Nissan GT-R ще бъде V-Spec, която ще се появи скоро, вие сте се лъгали.

Идва GT-R LM Edition - най-екстремният Nissan GT-R
Най-силната версия на японската „Godzilla” ще бъде версията Le Mans Edition, която ще видим като GT-R R35


Японското автомобилно списание Best Car е получило информация от фирмата, че заедно с разработката на състезателната кола за сериите Le Mans, Nissan ще разработва и версия на автомобила за движение по обществените пътища. Тя ще бъде наречена LM Edition и ще бъде произведена в много къса серия. 

Това няма да бъде първата серия LM на Nissan. В края на 90-те години фирмата произведе къса серия от Skyline GT-R R33 наречена „LM Limited". Този автомобил се предлагаше само в син цвят и беше произведен за да отбележи участието на Skyline в 24-те часа на Le Mans. 


Макар официалната информация за новия GT-R LM Edition да е все още много оскъдна, според списанието автомобилът ще бъде с модифицирана версия на би- турбодвигателя V6 от стандартния модел, (с обем 3.8 литра и мощност 480 к.с.). Промените по него обаче, ще подсигурят мощност надхвърляща 600 к.с. твърди списанието. 

Ако това е така, можем само да си представяме как ще изглежда LM Edition, след като стандартният GT-R е един от най-екстремните серийни автомобили на пазара сега. 

Разбира се GT-R LM Edition ще има редица подобрения наред с тези по двигателя. Нова и по-ефективна спирачна система с по-големи спирачни дискове, ново окачване, променена скоростна кутия, аеродинамични допълнения по каросерията, нови лети джанти и др.
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    INSANE ( преди 15 години )
    Абе ,разбирача що не си завреш мнението в задният двор!!Тва,че някой е направил ПРЕКРАСНО за минумим пари нещо и идва инж *** и почва да дава оценки!!!Явно от порше ако не се претесняваха за свойте продажби нямаше да дрънкат такива глупости срещу НИСАН!!!!
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тези които имат пари за вейрон сигурно имат хеликоптери и самолети!!!Тях не ги интересува дали ще му струва колкото няколко апартамента в сф!Дай боже и ти да можеш да си позволиш господин прагматика,ама ще си купиш нисан!А и гледам из люлин фъркат едни вейрони,егати и дилърите и ганджата скъпа!В един момент се събуждаш на 70 години и си мислиш:абе за какво са ми тея 150 мл.евро,я да си купя един вейрон да ме повози шофьора че аз видиш ли не мога да стигам *** вече че ми пречи памперса:)
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Марките дето ги споменава този номер 1 са любими и боготворени от хорица които никога няма да имат сили и една нова Нисан Микра да си вземат. Умините хора са прагматици,ако искам спортна кола за която да не оставя пари колкото 3-4 апартамента в ценръра на София - ще си взема GT-R ,ако пък има пари пак няма да взема една от тези ,а ще си взема хеликоптер, а за улиците ще ползвам шофьор с синя фуражка да ми вози мазно дебелия *** ! Ама то защото има недоносчета дето продават дрога по улиците и се чудят какво да си правят парите ,за тва ги има тия скъпи автомобили
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Иво ( преди 15 години )
    Номер 1, имаш право да замълчиш...никъде в статията не пише за *** Вейрон! Ти си мега облъчен тип, да знаеш!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Абе как ще сравняваш нисана със макларън,вейрон и кьонингсег!Това са съвсем друг клас автомобили които струват милиони!Това е във класа на ферари и порше,а вече кой кого ще видим!А са борат и а са бият:)
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    nissan mada faka ( преди 15 години )
    ae karai si veyron-a i nedei komentira
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    разбирател ( преди 15 години )
    Ако ще и на врата си да стъпят, няма да постигнат показателите на Вейрон. Просто се опитват да направят "народен" расов автомобил, което разбира се е похвално, на за супер кола от сорта на Кьонигсее, Ферари, Порше Джи Ти или Макларън Мерцедес и дума не може да става.За това ми е смешно, когато се пишат простотии от сорта на сравнения в полза на Нисана с Порше например. Тестовете на пистите, не бива да се забравя, са като тренировките във Ф1, много зависи какъв шофьор управлява, при какви атмосферни условия, с какви гуми и т.н.