IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

PSA ще възражда Talbot?

Френската автомобилна група PSA Peugeot Citroen ще създаде нова марка за пазарите в Европа, която ще бъде за ниско бюджетни модели, съобщава вестник La Tribune.

PSA ще възражда Talbot?
Днес PSA е вторият по обем на продажби производител в Европа. Сега групата разработва планове, според които ниско бюджетни автомобили ще се произвеждат в развиващите се страни и ще бъдат продавани на пазарите в Европа под нова марка. 


Това се прави за да не се въздейства негативно върху имиджа на утвърдените Peugeot и Citroen. 

Най-вероятно новата марка ще бъде Talbot, една позабравена марка автомобили, която днес е собственост на групата PSA, съобщава агенция Reuters. 

Печалбата на PSA Peugeot Citroеn за първите 6 месеца на този година расте до 733 милиона евро. Това е резултат от изпълняваната програма за снижаване на разходите и подобряване на качеството и ефективността, които да компенсират ръста на цените на горивата и суровините.
0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    мисля ,че Фиат за заели този сегмент и французите трудно ще се преборят. Но мисля ,че точно средния и малкия клас автомобили е мястото което трябва да развиват Французите. Моделите 206 и 207 са доста добри въпреки ,че матерялите в купето са доста евтини но пък колата е на много добра цена. В по-големите класове трудно ще преборят Фолксваген а да не споменавам и луксозните Германски марки. Но като махнем Рено то Ситроен и Пежо вадят отвреме на време интересни модели както в момента е най-новия Ситроен С4 Пикасо това бе удар право в десетката.
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 16 години )
    Ami staraq se da se prid1rjam,no nqkoi hora se draznqt,kogato izrazq mnenieto si za kolite ot Franciq:)
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    automedia.bg ( преди 16 години )
    Коментарите Ви бяха изтрити. Моля придържайте се към добрият тон!
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 16 години )
    Shte izbiqt ribata s taq marka:)))