IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Готви се фейслифт за Mercedes-Benz CL

Сегашното поколение C216 на Mercedes-Benz CL е сравнително от скоро на пазара.

Готви се фейслифт за Mercedes-Benz CL
Моделът беше представен към края на 2006, а на доста световни пазари дори в началото на 2007. Въпреки това стана ясно, че в Mercedes работят усилено върху тестове на модернизирана версия. 

Прототип беше сниман по време на такива тестове, но все още не може да се направи заключение доколко сериозни ще бъдат промените в автомобила. 


Тестваният автомобил има нови фарове, като мигачите са преместени в горния външен край. Появили са се и диодни светлини за дневно каране в основата на фара. 

В задната част на колата се вижда маскировка около капака на багажника. Задните светлини и накрайника на ауспуха изглеждат без промяна. 


Mercedes вероятно няма да промени нищо и по двигателя в тази първа модернизация в началото на жизнения цикъл на модела. Това означава, че сегашните CL500/550, CL600, CL63 и CL65 ще останат без промяна в моделния ред на CL. 

Вероятно ще има промени подобряващи равнището на вредни емисии при по-силните двигатели, нещо върху което Mercedes непрекъснато работи. 

Седанът на S-Class (на чиято база е създаден и CL), също е подготвян за модернизиране. Промените и при луксозния седан обаче ще бъдат относително малко, като се знае, че ще има лека промяна във формата на решетката и броните. При модернизираната S-Клас също се подготвят нови фарове.
0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    slavo ( преди 16 години )
    nai qkiq mercedes
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    paylos ( преди 16 години )
    badi ... s tejkite repliki :D
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    badi ( преди 16 години )
    q mal4i be sektant
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    ей най-после Мерцедес се престрашиха и изкопирват идеята от Ауди с дневни лед светини в основата на фара. сега да видим БМВ ,колко ще чакат докато ги вкарат и те. Не злорадствам и мисля ,че идеята на Ауди е страхотна и БМВ и Мерцедес също могат да се възползват. Все пак всички знаем ,кой измисли ABS Мерцедес разбира се и сега всички го ползват. Ауди вхараха quattro в автомобилите си и сега и Мерцедес го предлагат и БМВ. Пиезоинжекторните дизели са дело на Ауди но и другите две марки го ползват вече.. Така ,че няма лошо а и това е признание за инженерите и дизайнерите на Ауди.