IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Премиерата на Audi S4 ще бъде в Париж

На автомобилния салон в Париж тази есен ще видим премиерата на най-силната версия на Audi A4, традиционно обозначена като S4.

Премиерата на Audi S4 ще бъде в Париж
При това поколение ще видим S4 в две версии, като седан и като комби. Какъв двигател обаче ще бъде монтиран на най-силната версия на „четворката” на Audi все още не се знае. 


Най-вероятно изборът ще бъде между традиционния осемцилиндров FSI с обем 4.2 литра и компресорния TFSI с обем 3.0 литра. 

При досега познатите версии на трилитровия двигател най-мощната е 213 kW. Сега обаче се очаква още по-мощен вариант. Осем цилиндровият FSI с обем 4.2 литра има най-силната си версия при S5 - 260 kW. 

От Audi засега отказват каквато и да е информация за новия S4. Говорител на фирмата от Инголщад съобщи само, че между най-мощната стандартна версия на А4 и S4 ще има „съществена разлика в мощността”. 

Говорителят на Audi отхвърли вероятността в Париж да бъде показан и роудстера R8. Според него откритата версия на супер колата ще видим едва през 2010 г.
0 от 500