IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неофициални снимки от новата „седмица” на BMW

Новото поколение на Серия-7 на BMW трябва да се появи към края на тази година, като модел на 2009.

Неофициални снимки от новата „седмица” на BMW
Луксозната лимузина беше забелязвана неколкократно по време на тестове през последните месеци. Най-новите неофициални снимки са от тестове на пистата Нюрбургринг. 


Снимките показват, че стилът на следващото поколение на „седмицата” ще бъде доста по-консервативно от сегашното. При него се забелязват дори елементи от Серия-3. Чертите на тялото на колата са много изчистени. Предната част изглежда доста по-дълга от сегашната, макар превесът отпред да е относително къс. 


Този дизайн е позволил предната ос да се измести още напред и междуосието да се увеличи. Макар промените във външния вид да не са големи, говори се, че съществените новини на новата „седмица” ще бъдат в техническата част. Освен по-голямото разстояние между осите при новия автомобил е по-широка и следата. 

С новото поколение на BMW 7 ще видим доста нови двигатели, включително и хибридни версии. BMW заедно с GM и Daimler са разработили хибридна система, която ще има своята премиера именно при новата „седмица”. Новият бензинов двигател би-турбо V8 на BMW, който видяхме за първи път при Х6 ще има основна роля и при новата Серия-7. 


Другите новини ще включват автоматичната скоростна кутия ZF с осем степени и нов диференциал на задната ос разпределящ движещият момент. Радарната система за cruise control е обновена, ще има и система предупреждаваща водача при непреднамерено напускане на лентата на движение. Очаква се да видим и новата система за нощно виждане, откриваща пешеходци. 


На пистата в Нюрбургринг беше забелязан и прототип с удължена колесна база (LWB). Както може да се очаква, LWB вариантът освен по-голямо разстояние между осите има и удължени задни врати.
0 от 500