IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Концепцията Kizashi на Suzuki върви към серийно производство

Suzuki публикува официална снимка на новата си концепция Kizashi 3. Седанът ще има официална премиера на автомобилния салон в Ню Йорк след две седмици.

Концепцията Kizashi на Suzuki върви към серийно производство

Концепциите Kizashi представляват първи опит за разработка на модел от среден клас на японската фирма. Концепциите Kizash и Kizashi2 бяха показани през миналата година и имаха успех, който още тогава показа, че най-вероятно ще се стигне до серийно производство на Kizashi. 

Първите две концепции бяха показани с турбодизелов двигател и с  бензинов V6 агрегат. 

Сега третият Kizashi ще бъде с изцяло нов V8 двигател. Стилистиката на Kizashi 3 е най-близо до тази, която ще има серийната версия на спортния седан от среден клас. 

Става все по-ясно, че Suzuki ще последва Hyundai и ще покаже също, че производител на малки и по-евтини автомобили може да разработи луксозен седан с V8 двигател. За разлика от Genesis на Hyundai, който е със задно предаване, Kizashi на Suzuki ще бъде с предаване към четирите колела, а по-късно ще предложи и хибриден вариант.
0 от 500