IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

HED-5i - футуристична концепция на MPV модел

В Hyundai обърнаха поглед и към MPV моделите, като в Женева показват концепцията HED-5 i-Mode.

HED-5i - футуристична концепция на MPV модел

Веднага правят впечатление футуристичните и предизвикателни форми на концепцията. Този тип дизайн обикновено предизвиква еднопосочни реакции – или е харесван или критикуван. 

Като цяло може да се каже, че HED-5 i-Mode има интересен силует и агресивна предница, неща които не са често срещани при MPV модели. 

Интериорът на HED-5 е заложил на комфорта и забавлението на пътуващите. Специалната система на LG Electronics има за цел да превърне HED-5 “в продължение на дигиталния дом”. Системата дава възможност за интернет достъп, за видео игри, за гледане на филми и TV, за използване на мобилен телефон. Системата се управлява от безжичен кииборд, има безжични слушалки. Салонът е кожен, като предните седалки могат да се завъртат към задните. 

Двигателят е турбодизел с обем 2.2 литра с мощност 212 к.с. (158kW) и максимален въртящ момент 461Nm. Скоростната кутия е шест степенна, автоматична. Макар този автомобил засега да е само концепция и все още да не е ясно дали ще стигне до серийно производство, двигателят на автомобила ще видим при моделите на Hyundai още през 2009 г.
0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Gogo ( преди 16 години )
    Глупости интересен силует, тва като го погледна и все едно виждам новите модели на Форд, с някакви малки изменения, да не кажат че са крали от дизайна.