IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai с амбиции и при високоефективните модели

Някои експерти обвиняват напоследък Hyundai, че във време в което всички търсят ефективност и ниски вредни емисии, те разработват седана Genesis с V8 двигател и обем 4.6 литра.

Hyundai с амбиции и при високоефективните модели

Вицепрезидентът на Hyundai за развитие на производството и стратегическото планиране Джон Крафчик (John Krafcik) обяснява, че това не е арогантно поведение спрямо пазара, а желание фирмата да покаже нов имидж на производител на изключително качествени автомобили. 

В същото време Hyundai не е обърнал гръб на пазарните реалности. В момента фирмата разработва нова стратегическа програма с кодово име i2. Според Крафчик програмата i2 цели създаването на нови модели, които не могат да бъдат класифицирани в нито един от сегашните пазарни сегменти. 

”Най-новата тенденция е да се създават кросоувъри и високоефективни автомобили и Hyundai няма да изостане в тази област. С новата програма ще създадем модели, които да се конкурират с най-добрите в света, предлагащи хибридни и високоефективни дизелови автомобили от дълги години”, казва Крафчик. 

Доказагелство за тези усилия на Hyundai е концепцията i-Blue Crossover (на снимката), за която се твърди, че ще стигне до серийно производство.
0 от 500