IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще представи новото Polo до края на годината

Volkswagen ще представи обновеното Polo до края на тази година. Още от самото начало компактния хечбек ще бъде пуснат в два варианта – с три и с пет врати.

Volkswagen ще представи новото Polo до края на годината

През следващата година VW ще разшири моделите на Polo с нов кабриолет, с компактен еднообемен автомобил тип MPV с удължено междуосие и дори с нов SUV модел Cross Polo. 

Ако тези най-нови компютърни образи са верни, то в дизайна на новото Polo няма да има радикални промени. Все пак новият модел ще има по-остри черти в сравнение с днешния. Като цяло автомобилът ще има по-големи размери от сегашното Polo. 

Главните конкуренти на Polo ще продължат да бъдат Opel Corsa, Ford Fiesta, Peugeot 207 и други в доста пренаселения компактен клас. Новото поколение на Polo ще има вариант и с обновената шест степенна скоростна кутия DSG на VW. Очаква се когато тя е комбинирана със супер ефективния турбодизелов двигател BlueMotion да бъде постигнат разход от около 3.5 литра на 100 км. 

Вероятно за първи път при Polo ще видим и хибриден вариант с регенерация на енергията при употреба на спирачката. Естествено ще има и „горещ” вариант GTI, най-вероятно с двигател TSI с обем 1.4 литра и мощност 125 kW.
0 от 500