IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Laguna GT в Женева

Сега, освен стил, Laguna ще е предлага и динамика за хората, които търсят достъпен семеен автомобил.

Renault Laguna GT в Женева



В последните 15-тина години Renault са известни с това, че предлагат стилен начин за транспорт на масовата публика. Това не се променя и при новата Laguna GT. Тя е още по-елегантна в новата си версия, но вече е и сравнително бърза. Освен това се предлага с новата система Active Drive, която осигурява максимално реален досег с пътя по всяко време.



Laguna GT се предлага с два агрегата – 2,0-литра бензин с принудително пълнене подсигуряващ 205 конски сили и икономичен, но пъргав комон-рейл, дизелов двигател със 180 коня. Екстериорно автмобилът е получил подобрения като 18-инчови джанти и елементи в различни цветови решения. Спирачките са порастнали до 320мм отпред и 300мм отзад. Интериорът е от тъмно-сива кожа, детайли от алуминий също не липсват.



Renault Laguna GT ще е първото серийна кола на компанията с иновационната система за управление на четирите колела Active Drive. Според инжинерите тя трябва да има силно подобрена маневреност, много реален „контакт с пътя“, както и висока прецизност при завиване. Дали това наистина е така и достатъчна ли е тази мощност за тежкото купе на Laguna, ще разберем след официалното предствяне, което ще е през месец март в Женева.

Вижте още детайли от Laguna GT.
0 от 500