IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво кара жената на емира?

Колко семейства могат да се похвалят с два Bugatti Chiron?

Какво кара жената на емира?

Представете си Bugatti Chiron в черно и виолетово. Цветовата схема важи както за екстериора, така и за интериора. И с нея чудовището с мощност 1500 конски сили става още по-рядък екземпляр, просто защото наистина няма друга такава кола.

Какво кара жената на емира?

Освен това, точно този Chiron е специален и по друга причина – това е колата на Мариам Бинт Насър Ал-Ахмад Ал-Тани, съпругата на шейх Халид бин Хамад Ал-Тани – емирът, който управлява Катар и който е представител на фамилията Ал-Тани, от която е и основателят на страната.

Кралската фамилия има сериозна история що се отнася до персонализиране на хиперавтомобили, а емирът е доста запален и по моторните спортове.

Все пак, през 2015 година той стана първият катарец, подкарал болид от Формула 1 – Williams FW31, а Катар приема състезание от световния шампионат, въпреки сериозните проблеми със спазването на човешките права в последните години.

Мариам споделя страстта на съпруга си към високите скорости и редовно пуска в социалните мрежи снимки на състезателни автомобили, които е пробвала, а споменатият Chiron в черно и виолетово е втората й кола от този модел. Предишната беше в червено и черно.

Тагове: bugatti bugatti chiron
0 от 500