IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се забавляват най-добрите пилоти (ВИДЕО)

Льоб и Хансен щурмуват пътя към известен алпийски курорт

Как се забавляват най-добрите пилоти (ВИДЕО)

9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб и съотборникът му в световния рали крос шампионат Тими Хансен изпращат Peugeot със страхотно видео, заснето на известното изкачване към Алп Д’Юез, което често попада в маршрута на „Тур де Франс” с известните си 21 завоя.

21 завоя за Льоб и Хансен (ВИДЕО)

Peugeot изненадващо обяви по-рано тази година, че прекратява програмата си в световния рали крос шампионат и състезателните автомобили на Себ и Тими, който е световен вицешампион в рали кроса за 2015, най-вероятно ще преминат в частни тимове.

Автомобилите, карани от Себ и Тими в рали кроса и в този клип са с мощност 600 конски сили, но с малко по-твърдо окачване за снимките в Алпите. Световният рали крос шампионат се оказа третата авантюра на Льоб след 9-те му поредни световни рали титли след световния пистов шампионат за туристически автомобили (WTCC) и рали „Дакар”.

Легендарният французин ще стартира и догодина в „Дакар”, а в Citroen се надяват, че ще го убедят да участва в повече ралита от световния шампионат, след като този сезон той се завърна за 3 състезания и спечели победата в Испания.
 

Тагове: peugeot 208
0 от 500