IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пет невероятни причини за катастрофи, които са напълно истински

Дори видяли какво ли не полицаи трудно биха повярвали на тези ситуации

Пет невероятни причини за катастрофи, които са напълно истински

Понякога дори най-невероятните и граничещи с абсурда обяснения за пътно-транспортно произшествие се оказват чистата истина. Ето 5 такива случаи, при които няма загинали, но се дължат на невероятни ситуации на пътя.

Удар с хеликоптер

Пет невероятни причини за катастрофи, които са напълно истински

През есента на тази година в Берлин автобус се сблъска с хеликоптер. Спасителният вертолет по неизвестни причини се приземил в близост до гара, където маневрирал автобусът. Шофьорът му явно не е очаквал такова развитие на събитията, не успял да реагира и да заобиколи машината. След удара двете машини са леко пострадали, а сред пътниците на рейса няма ранени.

Боклукът е виновен

Пет невероятни причини за катастрофи, които са напълно истински

В град Уест Ярмът (САЩ) местна 53-годишна жителка катастрофирала, докато излизала от паркинг. Дошлите на мястото на инцидента полицаи установили, че причината е боклук, който обаче не е на пътя, а в колата. Автомобилът бил пълен догоре с опаковки, чашки от кафе, празни бутилки и какво ли още не. В един момент боклукът се изсипал под краката на шофьорката и тя не е могла да реагира.

Разминаване с мама

Пет невероятни причини за катастрофи, които са напълно истински

Тинейджър от Ню Джърси решил да открадне чужда кола, за да се похали пред приятелите си. 13-годишният ученик се спрял на нова Toyota Camry, която отмъкнал и започнал да се вози по улиците. Пътуването му продължило, докато не се разминал с колата на майка си. Това отвлякло вниманието на момчето, което довело до удар в дърво край пътя. Хлапакът се отървал с счупвания и натъртвания, а на полицаите обяснил, че просто искал да седне зад волана.

Спасен човешки живот

Пет невероятни причини за катастрофи, които са напълно истински

Обикновено хората загиват в катастрофи, но при шофьора на товарен фургон Ричард Пайлър се случи обратното – аварията му спаси живота. Докато пътувал, мъжът решил да изяде една ябълка, но се задавил с парче от нея и припаднал. Загубата на управление довела до удар в дърво на пътя, благодарение на който заседналото парче излетяло от гърлото на водача и той можел да диша отново.

Автомобил-призрак



Този инцидент се е случил Сингапур, като е записан от видеорегистратор на друг автомобил. На видеото се вида ясно, че BMW-то прави завой надясно, като пропуска камион и след това дава газ, за да премине. Отнякъде обаче се материализира друга кола, в която баварецът се удря. Изглежда нереалистично, но в случая става дума за оптична илюзия. Просто вторият автомобил се движи в сенките, но се вижда отблясък от покрива му.

Снимки: Worldwidenews.eu, lolwot.com. Видео: Facebook

0 от 500
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Моля за превод на "да се моди по улиците"...(?) И МПС-то на снимката по тази история е определено Megane I hatch, а не Camry, но както и да е...