IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi ще покаже E-Tron GT в Лос Анжелис

Германската марка скоро ще лансира още един електромобил

Audi ще покаже E-Tron GT в Лос Анжелис

Audi ще представи на салона в Лос Анжелис електрическия концепт E-Tron, но в мрежата се появиха снимки на версията седан на модела.

Audi ще покаже E-Tron GT в Лос Анжелис

Вестник Bild обяви, че серийната версия на електромобила ще излезе на пазара през 2020 година и се очаква, че концептът, който ще дебютира на салона да носи много от чертите на автомобила, който ще влезе в производство.

Предполага се, че моделът ще получи батерия с капацитет 100 киловатчаса, което ще е достатъчно за над 400 километра пробег с едно зареждане, а германците обещават впечатляваща динамика – ускорене от 0 до 100 км/ч да по-малко от 4 секунди. Най-интересното тук е, че седанът E-Tron GT ще е изграден върху платформата на Porsche Taycan, въпреки че хронологично моделът на Audi ще използва тази платформа при пазарния си дебют.

Анализаторите очакват, че дизайнът на концепта ще е еволюция на този на А7, а серийният модел да е реален пазарен съперник на Tesla Model S.

Тагове: audi audi e-tron gt
0 от 500